Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pavić:
Povratak na članak

Meritum Istanbulske konvencije je zaštita žena od nasilja, a ne rodna ideologija

"HDZ ide prema ratifikaciji konvencije, sadržaj je vrlo jasan i oni koji se boje da se uvodi treći spol i bilo što slično ne trebaju imati bojazni oko toga"

Komentari 9

FT
feel_the_coruption
11:09 14.03.2018.

Ovaj plenkijev lutak ako ostane na poziciji gdje se može dobro jesti na tuđi račun, ne bu dugo...A njegovo mišljenje je bitno, otprilike kao od vrdoljaka, dakle NULA.

VL
DU
Deleted user
10:55 14.03.2018.

pavicu u tebi ce biti 180 kg dok shvatis ik drek konvenciju .. ponavljati rijeci dragog vodje je vrlo prozirno... ali budi bez brige stranka te prati i racuna na tebe..

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:04 14.03.2018.

Zar nismo imali nedavno izbore u Zagrebu, na kojima je Plenkovićev kandidat, kandidat "novog modernog plenkiziranog HDZ-a" Drago Prgomet dobio odličnih 5% glasova? Eto, to je budućnost HDZ-a s Plenkovićem. Čak i oni najtvrdokorniji HDZ-ovi birači će na kraju odustati od stranke kojoj je suština lopovluk, kojoj se politika kreira u Bruxellesu, ideologija na gay-prideu, , kadroviranje u udbi, vrijednosti u SDSS-u, a rezultat navedene politike je najgore gospodarstvo u EU i iseljena zemlja. Dajte, pogledajte ovog Pavića na što sliči i kako se ponaša, tko bi ikada glasovao za njega? Nijemci glasuju za Merkel samo zato što ima gospodarske rezultate, a evo čak joj ni oni ne mogu pomoći da ne tone zbog urušavanja vrijednosti, Plenković nema nikakve gospodarske rezultate.

VL
LU
lunar777
11:32 14.03.2018.

Ti baš i izgledaš kao da sve razumiješ... tako i vodiš ministarstvo.

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
13:46 14.03.2018.

E, da nam je nekakva konvencija za zaštitu nas od ovakvih.

VL
Avatar 123456
123456
13:06 14.03.2018.

paviću - LAŽEŠ, SRAMI SE UHLJEBU!!!

VL
BA
bakulušić
13:28 14.03.2018.

I bez Istanbulske konvencije pletformaši i platformaške udruge su nas doveli na rub ludila. Ratifikacijom IK, bit ćemo dokrajčeni. Tko ne pobjegne van Hrvatske, završit će u Vrapču ili Jankomiru. Proširite kapacitete! Tako nam je "meritum" tumačio Sanader kad je uvodio dvostruko pravo glasa. I svi drugi koji su nas prevodili žedne preko vode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.