Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanacija štete

"Pave Župan Rusković nije toliko važna koliko se smatra"

Pave Župan Rusković
05.01.2012.
u 09:54

Iz MVEP-a tvrde da nitko nije kontaktirao ministarstvo, veleposlanstvo ili konzulate te kako funkcija "glasnogovornika veleposlanstva" ne postoji

Ona koja je to rekla nije toliko važna koliko se smatra. Potpuno je u krivu – komentirao je glasnogovornik hrvatskog veleposlanstva u Melbourneu nesmotrene izjave bivše ministrice turizma Pave Župan Rusković koja je, podsjetimo, prošlog tjedna "pijane i lude mlade Novozelanđane i Australce" pozvala da izbjegavaju Dubrovnik.

Zbog njezinih izjava dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić odmah ju je smijenio s pozicije predsjednice Destinacijskog menadžmenta grada.

– To je bilo glupo. Mislim da Australci vole dolaziti u Hrvatsku i Hrvatska očekuje što više njihovih posjeta. Australci su dobrodošli – izjavio je glasnogovornik hrvatskog veleposlanstva za Sydney Morning Herald.

Komunikacijska menadžerica za Dubrovnik Maja Milovčić potvrdila je da pijanstvo nije ograničeno samo na Australce i Novozelanđane.

– I drugi se turisti napijaju. Žele se dobro provesti, a na kraju ne znaju što rade. Mislim da je izjava Župan Rusković izvučena iz konteksta. Ona je samo opisala probleme s kojima se suočavamo, a nije govorila izričito o Australcima i Novozelanđanima – tvrdi Milovčić te je dodaje da se mladi ljudi ponekad ponašaju neprimjereno i u skladu, čini se, s novim trendom diljem svijeta.

Komentara 26

OS
osica
10:18 05.01.2012.

sve na tu temu je već \"prožvakano\"

DU
Deleted user
10:32 05.01.2012.

Bravo Pave rekla si istinu,u kojem to gradu u svijetu,gosti setaju ulicama u kupacim kostimima,ulaze u crkve u kupacim kostimima,bauljaju pijani,bucni,i mokre uz zidove grada?? da u Dubrovniku.Ne mozemo zbog njihovih novaca,na sve zazmiriti,i ne zastiti nasu kulturu nas grad.Pave nije generalizirala nacije,vec pojedince i vise njih koji su bili u prekrsaju,a nitko ih nije na nedolicno ponasanje upozorio a kamoli kaznio.To treba mijenjati,i turizam dati turistickim znalcima a ne politici i profitu.

PE
perozagreb
10:24 05.01.2012.

U ovoj jadnoj zemlji više ne smiješ reći bobu bob!? Napravila je verbalni delikt, pa je treba smijeniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije