Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branjenik iznio obranu

Pavasović Visković zastupa Žalca: Čini mi se da je ovdje riječ o više skupina

Zagreb: Više osumnjičenika dovedeno u USKOK u sklopu akcije Tebra
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/12
05.07.2019.
u 19:43

Odgovarajući na pitanja rekao je i da misli kako postoje neke tanke veze s događanjima oko Dinama, no nije htio precizirati točno o čemu se radi

U sklopu policijske akcije danas je u Zagrebu i na području Dalmacije uhićeno 16 ljudi, a tijekom večeri osumnjičenici su dovedeni na ispitivanje u USKOK. Ljubo Pavasović Visković, koji zastupa Sinišu Žalca, kazao je da je njegov branjenik iznio obranu, no nije htio ulaziti u detalje s obzirom na to da je istraga nejavna.

- Moj branjenik očitovao se o onim stvarima za koje smo mi smatrali da su bitne. On i ostali sumnjiče se za zločinačko udruživanje u sklopu kojeg je počinjeno više različitih kaznenih djela. Meni se osobno čini da je ovdje riječ o više skupina koje su zajedno uhićene - kazao je Pavasović Visković.

Odgovarajući na pitanja rekao je i da misli kako postoje neke tanke veze s događanjima oko Dinama, no nije htio precizirati točno o čemu se radi.

Ono što je dosad neslužbeno poznato je da policija neke od osumnjičenika povezuje s paležom automobila Krešimira Antolića, Dinamovog direktora sigurnosti, te planiranjem napada na Igora Kodžomana, bivšeg predsjednika uprave tog kluba. No zasad nije poznato tko se konkretno od 16 osoba koje su danas tijekom dana uhićene na području Dalmacije i Zagreba za to sumnjiči.

Očekuje se da će se ispitivanja osumnjičenika u USKOK-u nastaviti sutra, a nakon što ta ispitivanja budu gotova, vjerojatno će biti prepraćeni sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda jer se pretpostavlja da će USKOK tražiti određivanje istražnog zatvora.

Komentara 2

AL
alija08
20:46 05.07.2019.

Torcidin đavolji odvjetnik brani napadače na dužnosnike Dinama. Pametnom dosta. Torcida angažirala tabadžije da riješe stvar.

Avatar tarana
tarana
21:18 05.07.2019.

Naravno da ima više skupina...jedna je Vasina, druga Plenkovićeva, treća Koščevićeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije