Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnik o akciji

Pavasović Visković ne odbacuje mogućnost da je opsežna akcija povezana s Dinamom

Ljubo Pavasović Visković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.07.2019.
u 14:55

Odvjetnik je dodao kako je ovo sad 'gruba verzija priče' te da će se sve iskristalizirati tijekom popodneva i sutrašnjeg dana.

Među uhićenima tijekom opsežne policijske akcije diljem Hrvatske nalazi se nekoliko policiji otprije poznatih osoba koje se sumnjiči za udruživanje u zločinačku organizaciju, dok se odvjetniku dvojice uhićenih Ljubi Pavasoviću Viskoviću ''čini'' da su uhićenja o čijim detaljima policija šuti, povezana s GNK Dinamom

Neslužbeno se doznaje da su među uhićenima Đorđe Vuletić Đoko, pripadnik tzv. knežijske skupine kojem se sudilo u sklopu "zagrebačke zločinačke organizacije" prije 19 godina. Isto tako neslužbeno se doznaje kako su uhićeni i Tomislav Sabljo, Josip Nikić, Josip Devčić, Siniša Žalac i Goran Vidović.

Uhićeni se sumnjiče za dilanje droge, a sumnja se da su se bavili i premlaćivanjem te paležom vozila. Također neslužbeno se doznaje da PNUSKOK istražuje jesu li osumnjičeni povezani s paležom vozila Krešimira Antolića, bivšeg policajca i sadašnjeg šefa za sigurnost Dinama. Mediji pišu kako se neslužbeno doznaje da je među uhićenima i jedan odvjetnik.

Izjavu novinarima dao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković. Kazao je kako on brani dvojicu osumnjičenih, a o imenima nije htio razgovarati. 

– Radi se o više kaznenih djela počinjenih navodno u sastavu zločinačke organizacije. Kolokvijalno govoreći radi se o nekom paležu vozila, planiranju napada, dakle nanošenju fizičkih ozljeda nekim ljudima. Međutim to je sada gruba verzija priče, tek ćemo vidjeti tijekom popodneva i sutrašnjeg dana u što će se sve to iskristalizirati – kazao je.

Upitan jesu li uhićenja povezana s Dinamom, Pavasović Visković je rekao kako mu se ''u naznakama čini da je'', ali i da mu se čini da je sve što je povezano s GNK Dinamom ''vrlo tanko s dokazima'' te da sumnja da će doći do pravosudnog epiloga ''koji bi zadovoljavao nekog tko je pokrenuo ovaj postupak''.

Rekao je kako ovo ''izgleda mnogo spektakularnije nego što to uistinu jest''.

– Mislim da će od toga ostati jako malo – poručio je.

Ključne riječi

Komentara 32

ZO
zoranos
14:02 05.07.2019.

O Ljubo je branitelj dvojice narko dilera - tko bi rekao? Eto taj čovjek je bio član NO HNK Hajduka, pa se onda netko čudi što ulica vodi klub ...

AL
altruist
14:00 05.07.2019.

Ovaj put nisu njega priveli?

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
14:01 05.07.2019.

Gori od kriminalaca su odvjetnici.Sve je to povezano....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije