Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno: Robert Pauletić za Večernji list govori o avanturi na koju kreće ovaj tjedan
Povratak na članak

Pauletić: Bit ću prvi Hrvat na Južnom polu i prvo ću viknit “Bili, bili!”

Robert Pauletić za Večernji list ekskluzivno je otkrio da ovaj četvrtak kreće ravno na – Južni pol!

Komentari 6

RO
rokas
21:58 23.11.2009.

What a douchebag

VL
ZE
zelenakrava
21:47 23.11.2009.

Gluposti.Toliko bezvezarija u članku da mi se diže želudac.Pa Scot Amundsenova baza u blizini Južnog pola naseljena je neprekidno od sredine pedesetih.Čisto ne vjerujem da još niti jedan Hrvat nije bio u njoj tj. na Južnom polu.Doduše nekoliko naših novinara bilo je još pedesetih u njoj(nekoliko metara od Južnog pola)-doduše neznam raspored njihovih krvnih zrnaca-da li su bili Hrvati ili pripadnici nekog drugog naroda (iz regije-kako bi se reklo).Slično se tvrdilo i za Ivu Visina da je treći ili peti čovjek koji je oplovio svijet-što je isto bila izmišljotina,jer je sredinom devetnestog stoljeća oplovljavanje svijeta već bila tkz rutina.I čemu taj dijalekt u članku.

VL
KA
Kamenjak
10:03 24.11.2009.

Baš je bezobrazno pisati u dijalektu članak koji se čita u svim dijelovima zemlje.

VL
DE
denis
21:02 24.11.2009.

Ma sta laze da je prvi Hrvat koji ce biti na juznom polu?! I sta sam ja? Kinez? Sta nevolim takva sranja. Na juznom polu sam bio 2002 sa deckima sa Novog Zelanda I dvojcom iz Australije.I nisam samo ja bio Hrvat nego i Zdenko. Molim Vas da ne pisete gluposti. Ako nemate sta bolje pisat onda nemojte ni takve lazi.I gospodinu ako treba popularnost neka to nade drugim putem a ne izmisljanjem. Samo da Vam kazem da na Novom Zelandu i Australiji ima jako puno Hrvata i Da je Juzni pol normalna turisticka avantura ako imate novaca i vremena.

VL
JZ
Jura_ZG
21:30 23.11.2009.

Nek vikne Kerum Kerum, mozda bu mu i platil \"ekspediciju\".

VL
OB
-obrisani-
06:08 24.11.2009.

pazi samo da ti se od bile boje jaja ne smrznu na južnom polu...rtazmisli ..bolje je viknuti kerum,kerum..biti će više koristi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.