Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Župan Pauk:
Povratak na članak

'Zbog požara spreman je plan za evakuaciju ljudi iz nekoliko sela'

Krizni stožer Šibensko-kninske županije pozvao je u četvrtak navečer zbog velikog požara na Promini pomoć vatrogasaca iz drugih županija

Komentari 1

IM
Ivanka Marković
20:06 18.08.2017.

Znamo da su temperature velike i požari se dešavaju, ali što je previše previše je. Oni koji pale upaljačima nisu svi psihički poremečeni i nisu sve paleži iz nehaja. Kad bi se više kažnjavalo i to malo jače bilo bi i manje piromana. Još je nešto pomalo čudno. Gori po cijeloj Dalmaciji sve živo, a istru i primorje kao da neko drugo sunce grije, pa požara nema /hvala Bogu/. Čudno zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.