Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PARKIRANJU

Pauk mu odnio kombi – s mrtvacem unutra

pogrebnik
12.03.2010.
u 17:09

Službenik pogrebnog zavoda u New Yorku ušao je u zgradu na nekoliko minuta da bi uzeo dokumente i vrlo se neugodno iznenadio kad je ustanovio da na ulici više nema njegova kombija.

Pogrebnik Paul DeNigris kaže da je skoro dobio infarkt kad je u ponedjeljak izišao iz svog salona na Manhattanu i ustanovio da nema njegova metalik kombija iz 2002. - jer je u njemu u bijelom kartonskom lijesu bilo tijelo koje je trebao odvesti u zračnu luku Newark, na let u Miami gdje je bila ugovorena kremacija.

DeNigris je kombi zaustavio u zoni zabranjenog parkiranja, ušao u salon da uzme dokumentaciju i javio se na telefon koji je taj čas zazvonio. Dok je on završio razgovor, pauk mu je već pokupio auto, usprkos pločici "Funeral Director on Official Business (Pogrebnik, službeno)" ostavljenoj ispod brisača. Zbog zatamnjenih prozora kombija nije se vidjelo što je unutra.

Užasnuti je DeNigris za nekoliko minuta bio na parkiralištu za zaplijenjene automobile i pokazao im svoje dokumente.

- Pokušao sam ne biti preglasan. Nisam htio zaurlati: "Ja sam onaj tip iz pogrebnog zavoda s autom u kojem je mrtvac!" Mi se trudimo biti diskretni – kaže pogrebnik, koji je za sat vremena dobio svoj auto natrag i u zadnji čas stigao u Newark da uhvati let za Miami.

S obzirom na okolnosti, na parkingu mu nisu naplatili otkupninu od 185 dolara, ali se DeNigris još uvijek sudi s gradom zbog kazne za nepropisno parkiranje u iznosu od 115 dolara. Ako izgubi spor, kaže, kaznu će platiti:

- To je frustrirajuće, to je izluđujuće, ali ovo je New York. To je cijena poslovanja u gradu. Ovakve stvari nisu neuobičajene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije