Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO SUDAC ISTRAGE
Povratak na članak

Patrik Šegota i njegova sestra Tamara idu u istražni zatvor

Šegotama je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je sudac istrage odbio prijedlog Uskoka da ih se zatvori i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Uskok smatra kako ne postoji osnova za odbijanje njihovog prijedloga te je najavio žalbu na odluku suca istrage.

Komentari 5

DU
Deleted user
18:54 15.07.2021.

Slabo se javljaju stovatelji lika i djela bandita?! Njihovog gradonačelnika. Aloooo dje ste bolan?!

VL
DU
Deleted user
20:07 15.07.2021.

Patriče junače, pazi da ti sapun ne ispadne 😳

VL
VE
velma
20:09 15.07.2021.

A ovim purgerima je puno trebalo da shvate da je ovaj pokojni bio njihova propast..neobrazovan lik,muljator hohštapler,najsmješniji kad se kandidirao za predsjednika, a kandidat je bio obrazovani i po svim pitanjima educirani, Josipović...

VL
VI
vidum
20:42 15.07.2021.

Nekad Čikago, danas Zagreb.

VL
Avatar Majda
Majda
18:46 15.07.2021.

Kao nisu imali 2 mjeseca da se dogovore u detalje...svjedoci mrtvi ,ko će šta dokazati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.