Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pastir obranio stado krava od vukova pa završio na policiji

vuk
pixsell
22.12.2009.
u 10:52

Ahmet je ispričao kako je začuo lavež pa je izišao iz kuće te vikanjem i udarcima štapa tjerao vukove kada ga je jedan od njih napao i ogrebao po potkoljenici.

IMOTSKI - Pastira Ahmeta Š. (25) sinoć je oko 23 sata napao i lakše ozlijedio jedan vuk dok je branio stado krava u zaseoku Mandarići u Cisti Velikoj.

Policiji je ispričao kako je začuo lavež pa je izašao iz kuće te vikanjem i udarcima štapa tjerao vukove kada ga je jedan od njih napao i ogrebao po potkoljenici.

Pomoć mu je pružena u ambulanti u Lovreću, a potom je priveden u policiju na obradu jer je utvrđeno da je državljanin BiH, a nema radnu dozvolu. Upućen je na Epidemiološki zavod u Splitu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

LO
Loco
12:03 22.12.2009.

Opak neki vuk. Grebe se za hranu...

AN
Antun1973
18:34 22.12.2009.

Ahmete crni ahmete Hoces raditi u Hrvatskoj na crno e nemoze tako. Prvo kad Turci igraju protiv Hrvatske palis Zastavu Hrvatsku, a doso bi da cuvas ovce i krave po Hr. Eh sad ljepo Pastiraj po BiH to ti je domovina i tamo i ostani.

AN
Antun1973
18:25 23.12.2009.

sultan46 Hvala da nije moje Porijeklo Tursko kao tvoje, pa bi odmah se vratio tamo odakle sam poteko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije