Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senj

Passat završio u moru dok je turist bio u trgovini

vatrogasci
Foto: čitatelj
1/3
27.06.2013.
u 13:26

U pomoć nesretnom turistu priskočili su vatrogasci JVP-a Senj koji su brzom intervencijom izvukli automobil iz mora

Kada je jutros austrijski turist Florian Richter parkirao automobil na senjskoj rivi kako bi otišao u obližnju trgovinu, nije očekivao da će njegov Volkswagen Passat završiti u moru.

Upravo to dogodilo se oko podne, kada su Passatu popustile kočnice, a nesretnom turistu u pomoć su priskočili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Senj koji su brzom intervencijom automobil izvukli špagom.

– Automobil je u more upao u 12.10 sati, a tri minute poslije mi smo o tome obaviješteni. Vrlo brzo automobil smo izvukli iz mora – rekli su nam u JVP-u Senj.

Na sreću, ozlijeđenih nije bilo, a u trenutku dok je Passat padao u more u automobilu nije bilo nikog.

>>Neoprezni radnik 'porinuo' bager u more

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije