Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakše ozlijeđen

Pas ugrizao dječaka za lice

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.08.2015.
u 13:10

Njemačkog ptičara 62-godišnji vlasnik držao je bez nadzora.

Dječak je u Voloderu lakše ozlijeđen kada ju je, u predjelu usta, ugrizao pas njemački ptičar, kojeg je 62-godišnji vlasnik držao bez nadzora.

Pas je u subotu, oko 16 sati, iz susjedova dvorišta došao u dvorište dječakove obitelji te napao dječaka koji se tamo nalazio.

Pomoć mu je pružena u sisačkoj bolnici gdje su konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Protiv vlasnika psa podnesen je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će biti obaviješten i veterinarski inspektorat. 

>> Dok je gazda čistio boks, stafordski terijer istrčao i izgrizao prolaznicu 

>> Rotvajler ugrizao raznosača reklamnih letaka, vlasniku kaznena prijava

Komentara 13

IB
istina_boli
13:14 24.08.2015.

Vlasnika u corku.

PE
Pemac49
15:06 24.08.2015.

Nema veze koji Pas .ovdje se radi o Psima koji drze Pse !Moje misljenje tom vlasniku bi je.. milu majku da je to mom djetetu se desilo .nebi mi taj vise uspravno hodao !Nije Pas kriv sto ga Pseto drzirzi zatvorenog i na lancu da zivotinja nema kontakta sa narodom inace bi bio pitomi pas kao sto bi i trebo biti a ovo je dokaz da taj Vlasnik zeli imati nesto krvolocno zato molim javnos da ga osudite barem novcanom kaznom da godinu dana mora za to grbacit a tom djetetu dozivotnu odstetu mjesecno bar po tisucu kn .jer ce djete mozda cjeli zivot nosizt oziljke . poz.barba jose .

OS
osica
16:21 24.08.2015.

" svaki čovjek može imati psa. No svaki pas ne može imati vlasnika , čovjeka"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije