Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA U PRIKOLICI

Pas Twini nanjušio 140 kilograma marihuane vrijedne i do 7 milijuna kuna

droga
Foto: MUP
1/5
05.09.2016.
u 17:34

Vrijednost zaplijenjene droge je dva milijuna kuna, a na ulici bi dosegla vrijednost i od sedam milijuna kuna

Dobar ulov imali su službenici postaje granične policije Macelj, koji su 2. rujna na tom graničnom prijelazu zaustavili kombi s prikolicom, kojim je upravljao Boro K. (40), državljanin Srbije. Kako su policajci posumnjali da bi se moglo raditi o krijumčarenju droge, kombi i prikolica su pregledani, a “ispomoć” policiji bio je Twini, pas obučen za detekciju droga.

I uistinu, Twini je nanjušio drogu, a detaljnijom pretragom policajci su u prikolici našli 141 kilogram marihuane. Droga je bila skrivena u posebno izgrađenom prostoru, odnosno u duploj stranci prednjeg dijela prikolice. Vrijednost zaplijenjene droge je dva milijuna kuna, a na ulici bi dosegla vrijednost i od sedam milijuna kuna.

Boro K. priveden je na policiju, a zatim sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

>> Marko Lušić: Ne poznajem žene koje su uhvatili s drogom

>> Pošast na ulicama SAD-a: Droga koja ljude može pretvoriti u kanibale

Komentara 1

DU
Deleted user
20:55 06.09.2016.

taj je to radio sigurno godinama to mu je bilo rutinski pa kod izricanju kazne bi se trebalo naplatit i prijasnje fure

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije