Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SE ČUDE

Pas pobjegao iz kaveza pa oslobodio svoje prijatelje, na zatvorene mačke nije se obazirao

pas bježi iz kaveza
Foto: screenshot/youtube
1/2
15.02.2017.
u 08:55

Kako bi spriječio slične incidente, Sheng je psa odlučio staviti u veći kavez namijenjen psima kao što je Tibetanski mastif.

Jedan je Sibirski haski zadao prave probleme vlasniku veterinarske ambulante u Kini nakon što je zubima i jezikom uspio otvoriti kavez i barem na kratko doći do slobode.

Pas je bio odlučan u namjeri da izađe iz kaveza te je uspio otvoriti mehanizam koji je i ljudima teže otvoriti. No, on nije stao samo na tome već je odlučio otvoriti vrata i na kavezima u kojima su se nalazili njegovi prijatelji. Pitanje je samo zašto isto nije učinio mačkama koje su također bile zatvorene u kavezima? 

Cao Sheng, vlasnik veterinarske ambulante, rekao je kako je ovo bilo stvarno neočekivano budući da Sibirske haskije zovu 'jednim od tri glupa koji vuku sanjke', javlja EuroNews.

Čak je i grizao okvir vrata kako bi pokušao pobjeći iz ambulante, no pokušaj velikog bijega tu je stao. Kako bi spriječio slične incidente, Sheng je psa odlučio staviti u veći kavez namijenjen psima kao što je Tibetanski mastif.

>> Bezimeni crni pas pobjegao iz veterinarske stanice, nema mu traga

>> Snimka postala hit zbog onog što je prestravilo ovog lopova

Komentara 1

DU
Deleted user
07:56 17.02.2017.

ovo nije ambulanta .te zivotinje su namjenjene za kuhinju.od njih se spremaju specijaliteti u kineskim kuhinjama .,premalo znate o tome i nemojte obmanjivat javnost nego pisite istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije