Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena na granici

Pas na GP-u Metković nanjušio pet kila "trave" u vozilu iz BiH

zapljena (1)
PU dubrovačka
08.07.2011.
u 15:28

"Trava" je bila skrivena ispod haube, u unutrašnjem dijelu zadnjeg blatobrana, ispod kontrolne ploče i na drugim mjestima.

U četvrtak u 22.40 sati na graničnom prijelazu Metković pri ulazu u RH zaustavljen je Audi, nacionalnih oznaka BiH, u kojem su se nalazila dvojica državljana BiH, stara 23 godine, izvijestila je PU dubrovačka.

Granična policija u suradnji s djelatnicima carine tijekom granične kontrole kod 23-godišnjeg vozača pronašla je jedan „piz“ speeda, dok je policijski pas za detekciju droga reagirao na više mjesta u vozilu.

Vozilo je danas pretraženo na temelju sudskog naloga i pronađeno je deset paketa s ukupno 5305 grama marihuane. "Trava" je bila skrivena ispod haube, u unutrašnjem dijelu zadnjeg blatobrana, ispod kontrolne ploče i na drugim mjestima.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela zloporabe opojnih droga, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana BiH.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 80.000 kn, a u daljnjoj uličnoj preprodaji njezina je vrijednost daleko veća.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:11 09.07.2011.

Pet kila? Ajme koja pušiona...

TY
tyrlitava
18:04 08.07.2011.

puc ga medo, puc,puc. netreba tu trazit travu i ostali d*** koji unistava ljude vec direkt na plantaze eeee al to je pod kontrolom zna se kojih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije