Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat kućnih ljubimaca

Pas mješanac bez nadzora usmrtio mačka

pas zaklao mačku
Željko Mršić/PIXSELL
28.12.2009.
u 09:14

Mješanac se popeo na kat kuće gdje je usmrtio susjedina mačka. Vlasnik psa zaradio je optužni prijedlog jer je svog ljubimca držao bez nadzora.

ZADAR - Pas mješanac u vlasništvu 66-godišnjaka usmrtio je mačka u vlasništvu 61-godišnjakinje jučer oko 15.10 sati na Obali kneza Trpimira.

Protiv vlasnika psa policija će podnijeti optužni prijedlog zbog držanja životinje bez nadzora.

Ključne riječi

Komentara 8

LO
loza
10:36 28.12.2009.

iako vijest možda ne zaslužuje naslovnicu, ponta priče je da bi sljedeće put taj pas mogao ubiti nečije dijete. Tako funkcionira normalno društvo. Vlasniku treba zabraniti držanje životinja.

OB
-obrisani-
10:25 28.12.2009.

Mačak je trebao, kao Nobile, otvornom šapom prilepiti pljusku, psu. Onda bi se javili oni iz raznih udruga.Pa da vidiš onda vraga.

KG
kaj_god
10:16 28.12.2009.

A vlasnica mačke? I maca je bila bez nadzora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije