Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pridružio se putem
Povratak na članak

Pas lutalica vjerno slijedi kineske bicikliste više od 1100 kilometara

Već puna 24 dana psić kojem su biciklisti nadjenuli ime Xiaosa vjerno trči za skupinom, ponekad i po 50-ak kilometara dnevno

Komentari 7

Avatar 170619890000
170619890000
20:26 28.05.2012.

... dugo me nije nešto ovako oduševilo kao ovaj mali pas ...

VL
Avatar jwayne
jwayne
16:28 28.05.2012.

Da nije pobjegao vjerovatno bi ga pojeli ...

VL
ME
Merlin
20:58 28.05.2012.

ma, psi su zakon. definitivno bolji od ljudi, uostalom ko\' sve životinje na planeti. životinje ubijaju samo kad je frka itd. one te vole bezrezervno (psi i mačke i konji pogotovo), ne muljaju te ko ljudi, itd. sve u svemu, a ova vijest je prekrasna,baš mi je učinila dan lijepim. a pesek, čujte ekipa, pa taj mališa me ful oduševio, viš ti kak im je podizao moral da ne odustanu. zamisli kad bi ovi u VL, ali i drugi mediji češće objavljivali ovakve predivne priče, da nam dignu moral...jer to je ono što u rvackoj nama treba više nego ikad...s ovim \"psima\" (isprika pesekima) na vlasti nećemo još dugo trajat\'..i da, neće nas pojest Kinezi, već su nas pojeli Njemci, Talijani i šire..a ono što ostane od naše lijepe zemlje, to ide Rusima...a valjda bude koja kost i za Kineze :))

VL
ME
Merlin
21:02 28.05.2012.

još kad smo već kod Kineza; ti boga, pa šta ovaj novi ministar ne napravi zakone protiv kriminala, korupcije, itd. kao što ih Kinezi imaju? ono, ili seppuku, a ak nećeš onda u bajbok na 100 godina za recimo, maznutih, par tisuća kunića. Za sve cifre preko toga, smrtna kazna i bok. ne bi onda bilo ovih sra***, sanadera, gazimira čačića i sličnih igrača...pa ko normalan bi se usudio smuljat neki veći deal kad zna da mu smrtna ne gine. nda, mislim da bi ove dokone civilne udruge koje btw. i mi plaćamo trebale lobirat da se zakoni bitno postrože. ak ne ide, onda računam kad Kinezi dođu ovdje u većem broju (a stvar kreće, Riječka luka, itd.) moguće će oni sami inzisstirat da se zakoni malo pojačaju, da ih Balkanci ne pljačkaju samo tako, ono, provizijica sim, provizijica tam..

VL
OL
olja
21:32 28.05.2012.

Nadam se da će drug Yong odrzati reč i da psić neće \"tužno završiti\" ovakvu bezrezervnu ljubav i odanost danas pružaju samo životinje mi u kući imamo Remi crnu macu i da nema nje verovatno bi se međusobno utamanili.....

VL
MC
mr.choban
06:47 29.05.2012.

Ono sto pas ima to je...., zalosno covjek nema... Zato tko nema psa a htio bi nauciti biti bolji ....

VL
KE
kenedy
07:44 29.05.2012.

Jadan pisić.....Na kraju putovanja će vjerovatno na ražnju završiti... :(((((

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.