Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čaglin
Povratak na članak

Pas je hodao, mazio se, bio mu je ozlijeđen samo rep, a oni su ga ubili

Psu ozlijeđenom na cesti nije pružena pomoć, kako nalaže Zakon o zaštiti životinja, već je uz pretpostavku da ''ne bi imao nikakav život i da se oporavi'' odlučeno da se eutanazira

Komentari 21

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
13:19 31.12.2019.

Znam nije lijepo na staru godinu nesto takvo ikom pozeljeti, ali ja sam samo covjek gresnik pa veterinarskom tehnicaru i veterinaru iz ove tuzne price zelim da jednog dana, skorog nadam se, i oni na vlastitoj kozi dozive anesteziju u u vidu anestezije na operacijskom stolu bolnice iz koje se nece vise nikad probuditi.

VL
LU
LunaB.
15:39 31.12.2019.

Pas, koji ima jake i neotklonjive bolove, neće pojesti poslastice. Ovo su priče za naivce. Riješili su se živog bića da ne moraju pomoći i da nemaju troška.

VL
WI
WIRRULINA
11:37 31.12.2019.

taj veterinar je tu da se brine o zdravlju životinja potpuno svijesno ne uspoređujuči ljudski i životinjski život. Zabraniti mu doživotni rad u veterinarskoj i svakoj drugoj medicini i u zatvor jer nije on sudac nego doktor veterine a i mi nemamo smrtnu kaznu koju je on primjenio.

VL
NV
novo vriijeme
12:53 31.12.2019.

Da veterinar ubije psa, sramota treba i to sklonište provjeriti da li oni ne uzimaju pse nego samo novac

VL
NV
novo vriijeme
12:56 31.12.2019.

Medvedgrad Pas je bio dobro o cwmu govore svjedoci ali veterinarskom tehničar u a valjda i veterinaru se nije radilo izgleda da je to u pitanju

VL
BU
bubinjo
18:46 31.12.2019.

Empatija prema životinjama je odraz našeg ponašanja prema djeci i starijim ljudima. Imamo li je?

VL
SI
Sidonija
18:23 31.12.2019.

Jednom je jedan humani veterinar rekao, da kad psu traktorska kosa odsjeće nogu da ju pas zaliže i preživi. Naravno, ne bi imao kvalitetan život, ali ako ga je netko htio udomiti takvog s hendkepom, ne vidim razlog zašto je eutanaziran. Očito su veterinari s empatijom, otišli van naših granica. Čast izuzecima. Samo interes je bitan, a živo biće je nebitno. I kod životinja postoji analgetik, koji mu je mogao smanjiti bol. Po opisu pas je bio pokretljiv. Već bi se našli dobri ljudi, koji bi donacijom platili troškove liječenja. Nije se imalo volje biti ČOVJEK ili je u ovim osobama, davno umro.

VL
ZO
Zoki
19:29 31.12.2019.

Dobrovoljno bih se javio da stisnem injekciju koja bi eutanazirala tu gnjidu od veterinara.smrad jedan.

VL
Avatar maxist
maxist
18:02 04.01.2020.

Mislim da za razboritog , iole civiliziranog čovjeka ne treba ni trenutka razmišljati pa da se zaključi koliko je bolesna odluka UBITI životinju kojoj treba samo malo pomoći..........već sam sam sebi rekao da neću više ni redak pročitati o takvimim bolesnicima......Njima je šinter= tehničar ? ...Po tim kriterijima i Hitler i Himller su ljudi............a i Manson i Slobo

VL
ZO
Zoki
21:39 31.12.2019.

Da mi je znati tko tebe okoti...

VL
MA
maestraljadran
11:00 01.01.2020.

Neandertalci ste svi vi koji od zivotinja pokusavate raditi ljude pa se ljubite s njima,spavate s njima,vodite ih po centrima,adventima.Psa vise ne mozes vidjeti u dvoristu. Bolesni ste svi od reda!

VL
MA
maestraljadran
11:00 01.01.2020.

Neandertalci ste svi vi koji od zivotinja pokusavate raditi ljude pa se ljubite s njima,spavate s njima,vodite ih po centrima,adventima.Psa vise ne mozes vidjeti u dvoristu. Bolesni ste svi od reda!

VL
DU
Deleted user
14:05 31.12.2019.

molim vas da mi objasnite kako je moguće da pas ostane skoro neozlijeđen ali da mu automobil odsiječe rep.. samo rep.. pa nije rep list na grani da samo tako otpadne...rep je produžetak kralješnice, kolika treba sila da ga otrgne....pljujete tu po veterinaru, a dajte razmislite malo....

VL
DU
Deleted user
13:51 31.12.2019.

previše se nakotilo pasa... više cijenimo cucke nego djecu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.