Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljene

Pas Ajax nanjušio oko kilogram marihuane u kući u Srimi

zen, policijski pas (1)
Anto Magzan/Pixsell
20.12.2011.
u 11:03

Zagrebačka policija zaplijenila je 1,2 kilograma marihuane 20-godišnjaku i 16-godišnjaku

Policijski pas Ajax nanjušio je 942 grama marihuane koju je u svojoj kući u Srimi sakrio 42-godišnjak s tog područja. Njegova obiteljska kuća pretražena je 16. prosinca, nakon što je šibenska policija prikupila saznanja o kriminalnim radnjama 42-godišnjaka kojega se sumnjiči da je pronađenu opojnu drogu neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje.

Osumnjičeni je doveden sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku.

Kilogram u Zagrebu

Kilogram i 200 grama marihuane zaplijenila je pak zagrebačka policija. Droga je pronađena u domu i dugim prostorijama koje koriste 20-godišnjak i 16-godišnjak, a policija osnovano sumnja da je bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Protiv 20-godišnjaka je podnesena kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv 16-godišnjaka kaznena će prijava biti podnesena redovnim putem Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

Komentara 1

QQ
qqq
14:56 20.12.2011.

http://justpaste.it/Sweden_Legalizes_Cannabis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije