Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA PUTOVANJU

Paru napadnutom u Indiji ponuđena odšteta: Dio silovatelja doveden pred sud

Vicente i Fernanda
X/Screenshot
05.03.2024.
u 10:33

Smatra se da su muškarci stari između 20 i 30 godina. Optuženi su da su naizmjence silovali Fernandu (28)

Trojica muškaraca, optužena za grupno silovanje vlogerice, pojavila su se pred sudom u Indiji. Tamošnja policija trenutno traži još četvoricu osumnjičenika u vezi s nasilnim napadom. Fernanda (28) i Vicente (63) imaju oko 300.00 pratitelja na društvenim mrežama gdje su dokumentirali svoje putovanje oko svijeta na motociklima.

Par, koji je iz Indije putovao u Nepal, zaustavio se prenoćiti u okrugu Dumka u indijskom Jharkhandu. Postavili su šator, a tamo su ih muškarci napali. Vicente je u videu otkrio kako su mu usta uništena nakon što su ga napadači pretukli kacigom i kamenom. Fernanda, koja je imala modrice na licu, istaknula je kako su i opljačkani, no da je namjera napadača bila nju silovati, navodi Daily Mail

Smatra se da su muškarci stari između 20 i 30 godina. Optuženi su da su naizmjence silovali Fernandu. Prema The Telegraphu, par je danas bio na sudu, a indijske su vlasti ponudile odštetu od oko 11 tisuća eura

"Dali smo odštetu od milijun rupija. Provodimo temeljitu istragu i nastojat ćemo osigurati brzo suđenje i osudu", kazao je Anjaneyulu Dodde, zamjenik povjerenika Dumkua.

Par posljednjih pet godina putuje svijetom te svoja putovanja dijeli s korisnicima Instagrama. Zajedno su, kako ističu, posjetili 66 zemalja te prešli 170.000 kilometara. Sada se planiraju vratiti u Španjolsku, gdje žive, prije nego što kasnije nastave svoje putovanje.

GALERIJA Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Vicente i Fernanda
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
15:29 05.03.2024.

Osteta 11 tisuca Eura? Vjerujem da bi zrtva rado ponudila 10 tisuca Eura za genitalije svakog silovatelja i plasticnoj vrecici s ledom! To bi bila pravedna protuvrijednost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije