Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

UNIQA iskaznicom dopunskog zdravstvenog osiguranja moguće plaćati participaciju

doktor
Foto: Thinkstock
PR
Autor
PR članak
26.02.2016.
u 13:39

Osiguranici UNIQA dopunskog zdravstvenog osiguranja svojom UNIQA iskaznicom dopunskog zdravstvenog osiguranja odsad mogu plaćati participaciju u primarnoj zdravstvenoj zaštiti koja uključuje preglede kod obiteljskog liječnika, stomatologa, ginekologa te osnovnu listu lijekova u ljekarni. Potpisanim ugovorom s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO), UNIQA je dodatno unaprijedila pristup zdravstvenim uslugama za svoje osiguranike.

Prilikom korištenja usluge, dovoljno je pokazati važeću policu ili iskaznicu UNIQA dopunskog zdravstvenog osiguranja kako bi je liječnik ili ljekarnik zabilježio u informatičkom sustavu. UNIQA osiguranje će te troškove platiti direktno na račun HZZO-a.

„Zadovoljni smo postignutim dogovorom s HZZO-om jer smo time unaprijedili standard usluge za naše osiguranike“, istaknula je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac.

Sve zdravstvene ustanove obaviještene su o novom načinu naplate participacije. U slučaju bilo kakvih upita osiguranici mogu nazvati UNIQA kontakt centar: 01 6324 200 ili *200 s mobilnog telefona, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

UNIQA će nastaviti s razvojem ponude dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, kako bi svojim osiguranicima pružila najbolje iskustvo, ali i nove pogodnosti i pokrića.

UNIQA dopunsko zdravstveno osiguranje može se ugovoriti za samo 65 kuna mjesečno. Od početka godine proizvodi dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja mogu se ugovoriti i online na www.uniqa.hr

Želite prijaviti greške?