Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji na Krimu:
Povratak na članak

Parlament izglasao neovisnost i priključenje Rusiji prije referenduma!

Ne isključujemo ni rat kao opciju: provodimo mobilizaciju i pripremamo se odbiti ruskog agresora, kaže ukrajinski radikal Dmitro Jaroš

Komentari 14

Avatar EI Indio
EI Indio
14:32 12.03.2014.

najopasniji su fašisti sa belim zvezdicama

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
14:50 12.03.2014.

Nadam se da Galicija neće biti deo nove Ukrajne, jer tamo su 40.000 života položili hrvatski domobrani

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
14:43 12.03.2014.

Renata Rašović se osramotila ...

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
14:30 12.03.2014.

A koje prvi počeo sa napadima fašisti sa zvezdama ili fašisti sa sa svastikama i drugim simbolima?

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
14:06 12.03.2014.

mlada damo Renata Rašović pišeš da se demokratska farsa se nastavlja Zašto onda ne pišete o demokratskoj farsi u Kijevu koja se nastvalja . Zašto se ne bavite uzrokom a ne posledicama

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
14:39 12.03.2014.

STRAH – Angela Merkel upozorava EU da ne narušava odnose sa Rusijom Politika Evrope prema Rusiji – s obzirom na situaciju u Ukrajini – mora da bude „razumnija, ali sa određenim kursom”. Kolegama iz vrha EU i država koje je je čine – ovo je poručila nemačka kancelarka Angela Merkel. Pritom je upozorila da je „neophodno učiniti sve što je potrebno da se ne prekine nit pregovora sa Rusijom”. Merkelova je ovakav odnos prema Rusiji nazvala „pokazivanjem delikatnosti”, ali je istovremeno naglasila da Evropska unija u svom delovanju povodom Ukrajine mora demonstrirati takođe i „određenu tvrdoću” jer to, kako je rekla, nalaže zaštita evropskih vrednosti. Uvođenje daljih sankcija Rusiji – upozorila je Merkelova – može se negativno odraziti i na „drugu stranu”. Nema sumnje da je pod „drugom stranom” imala u vidu i svoju zemlju i ostale članice EU. Zato je pozvala sve zemlje EU – „od Lisabona do Rige”, kako je rekla – da deluju združeno i složno”.

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
14:55 12.03.2014.

Sankcije će vratiti Americi kao bumerang. Kad se počnu amerikanci širom USA da bune otvori će se FEMA logori . Pa će FEMA lakše da zapleni kopletnu pokretnu i nepokretnu imovinu Amerikanca kao sve ostalo . Tako će Amerika imati će Amerika imati na milione besplatne radne snage koji će pokušati da izvuku Ameriku iz recesije

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
15:24 12.03.2014.

Prvi zamenik premijera Krima Rustam Termigalijev optužio je ukrajinski režim da koristi dvostruke standarde u proceni trenutne situacije na Krimu, javio je danas Glas Rusije. Termigalijev je podsetio da je upravo privremeni ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk podržao nastojanja Kosova zaa secesiju od Srbije 2007, dok je bio ukrajinski ministar spoljnih poslova. "Premijer nema pravo da osuđuje odluku krimskog Vrhovnog saveta da raspiše referendum o nezavisnosti regiona kao nezakonitu, pošto je priznao (rezultate) glasanja o nezavisnosti Kosova 2007", naveo je Termigalijev.

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
13:49 12.03.2014.

Ma kakav farsa..to se vama gospodo učinilo. Na Krimu je sve legitimno i legalno a koliko sutra će biti i u celoj Ukrajini , posebno na istoku, jugu i nekim centralnim delovima.. Ukrajina nema legitimnu i legalnu vlast. Takva kvazi kvazi vlast koja sedi u Kijevu trenutno, sebi umuišlja da može potpisaivati neke sporazume i da može naređivati nekom nešto... ( može samo plaćenicima koji su ih doveli sa ulice i zatvora na vlast..što se i pokazalo tačnim) .Legitimna vojska u UKR , koja je postojala do juče , više ne postoji... Ja iskreno čekam da ovi ukrajinski plaćenici negde nešto napadnu...biće to samo njihov tričavi pokušaj..a onda stupa na delo ruska vojna intervencija iz svih raspoloživih sredstva u čišćenju cele Ukrajine . A kad se to desi biće im jako žao što su u novemnru počinjali nešto čemu nisu dorasli . A pokazaće se i kakva su im zapadna braća, koja niti će ih braniti vojno niti to sme pokušati. Sasvim je evidentno.

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:07 12.03.2014.

"A sad adijo, a sad adijo..." Ode Krim.

VL
LE
LeonardS
15:07 12.03.2014.

Ona dobra Tutićeva pijesma "oduvjek je bilo budala i rata"

VL
DO
DoktorAmer
14:45 12.03.2014.

Sankcije ce biti uglavnom za oligarhe, Putinove prijatelje, koji imaju znatna sredstva u zapadnim bankama, ultra luksuzne stanove u Londonu, New Yorku, Parizu i cija se djeca skoluju po engleskoj i americi. Svrha je da se stvori nezadovoljstvo u toj grupi a ta grupa je i Putinu vazna, jer vode rusku ekonomiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.