Povratak na članak

Parlament izglasao neovisnost i priključenje Rusiji prije referenduma!

Ne isključujemo ni rat kao opciju: provodimo mobilizaciju i pripremamo se odbiti ruskog agresora, kaže ukrajinski radikal Dmitro Jaroš
Objava 12. ožujka 2014. 2423 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 14
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  najopasniji su fašisti sa belim zvezdicama

  14:32 12. 3. 2014.
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  Nadam se da Galicija neće biti deo nove Ukrajne, jer tamo su 40.000 života položili hrvatski domobrani

  14:50 12. 3. 2014.
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  Sankcije će vratiti Americi kao bumerang. Kad se počnu amerikanci širom USA da bune otvori će se FEMA logori . Pa će FEMA lakše da zapleni kopletnu pokretnu i nepokretnu imovinu Amerikanca kao sve ostalo . Tako će Amerika imati ... prikaži još! će Amerika imati na milione besplatne radne snage koji će pokušati da izvuku Ameriku iz recesije

  14:55 12. 3. 2014.
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  mlada damo Renata Rašović pišeš da se demokratska farsa se nastavlja Zašto onda ne pišete o demokratskoj farsi u Kijevu koja se nastvalja . Zašto se ne bavite uzrokom a ne posledicama

  14:06 12. 3. 2014.
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  A koje prvi počeo sa napadima fašisti sa zvezdama ili fašisti sa sa svastikama i drugim simbolima?

  14:30 12. 3. 2014.
 • Avatar Ross_Komersant
  Ross_Komersant:

  Renata Rašović se osramotila ...

  14:43 12. 3. 2014.
 • Avatar Ross_Komersant
  Ross_Komersant:

  STRAH – Angela Merkel upozorava EU da ne narušava odnose sa Rusijom Politika Evrope prema Rusiji – s obzirom na situaciju u Ukrajini – mora da bude „razumnija, ali sa određenim kursom”. Kolegama iz vrha EU i država koje je ... prikaži još! je čine – ovo je poručila nemačka kancelarka Angela Merkel. Pritom je upozorila da je „neophodno učiniti sve što je potrebno da se ne prekine nit pregovora sa Rusijom”. Merkelova je ovakav odnos prema Rusiji nazvala „pokazivanjem delikatnosti”, ali je istovremeno naglasila da Evropska unija u svom delovanju povodom Ukrajine mora demonstrirati takođe i „određenu tvrdoću” jer to, kako je rekla, nalaže zaštita evropskih vrednosti. Uvođenje daljih sankcija Rusiji – upozorila je Merkelova – može se negativno odraziti i na „drugu stranu”. Nema sumnje da je pod „drugom stranom” imala u vidu i svoju zemlju i ostale članice EU. Zato je pozvala sve zemlje EU – „od Lisabona do Rige”, kako je rekla – da deluju združeno i složno”.

  14:39 12. 3. 2014.
 • Avatar EI Indio
  EI Indio:

  Prvi zamenik premijera Krima Rustam Termigalijev optužio je ukrajinski režim da koristi dvostruke standarde u proceni trenutne situacije na Krimu, javio je danas Glas Rusije. Termigalijev je podsetio da je upravo privremeni ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk podržao nastojanja Kosova za ... prikaži još!a secesiju od Srbije 2007, dok je bio ukrajinski ministar spoljnih poslova. "Premijer nema pravo da osuđuje odluku krimskog Vrhovnog saveta da raspiše referendum o nezavisnosti regiona kao nezakonitu, pošto je priznao (rezultate) glasanja o nezavisnosti Kosova 2007", naveo je Termigalijev.

  1 15:24 12. 3. 2014.
 • Avatar Ross_Komersant
  Ross_Komersant:

  Ma kakav farsa..to se vama gospodo učinilo. Na Krimu je sve legitimno i legalno a koliko sutra će biti i u celoj Ukrajini , posebno na istoku, jugu i nekim centralnim delovima.. Ukrajina nema legitimnu i legalnu vlast. Takva kvazi ... prikaži još! kvazi vlast koja sedi u Kijevu trenutno, sebi umuišlja da može potpisaivati neke sporazume i da može naređivati nekom nešto... ( može samo plaćenicima koji su ih doveli sa ulice i zatvora na vlast..što se i pokazalo tačnim) .Legitimna vojska u UKR , koja je postojala do juče , više ne postoji... Ja iskreno čekam da ovi ukrajinski plaćenici negde nešto napadnu...biće to samo njihov tričavi pokušaj..a onda stupa na delo ruska vojna intervencija iz svih raspoloživih sredstva u čišćenju cele Ukrajine . A kad se to desi biće im jako žao što su u novemnru počinjali nešto čemu nisu dorasli . A pokazaće se i kakva su im zapadna braća, koja niti će ih braniti vojno niti to sme pokušati. Sasvim je evidentno.

  13:49 12. 3. 2014.
 • Avatar superhik74
  superhik74:

  "A sad adijo, a sad adijo..." Ode Krim.

  20:07 12. 3. 2014.
 • LeonardS:

  Ona dobra Tutićeva pijesma "oduvjek je bilo budala i rata"

  15:07 12. 3. 2014.
 • DoktorAmer:

  Sankcije ce biti uglavnom za oligarhe, Putinove prijatelje, koji imaju znatna sredstva u zapadnim bankama, ultra luksuzne stanove u Londonu, New Yorku, Parizu i cija se djeca skoluju po engleskoj i americi. Svrha je da se stvori nezadovoljstvo u toj ... prikaži još! grupi a ta grupa je i Putinu vazna, jer vode rusku ekonomiju.

  1 14:45 12. 3. 2014.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.