Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petorica na policiji

Parkirao Mercedes pa pucao u kuću romske obitelji u Dubravi

pucnjava (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
31.08.2011.
u 13:59

U kući je bilo i trogodišnje dijete no, na sreću, nema ozlijeđenih. Policija ispituje petoricu koje dovodi u vezu s pucnjavom.

Nepoznata osoba ispalila je u utorak navečer nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema kući romske obitelji u zagrebačkoj Dubravi. Kako doznajemo, u kući su se tada nalazili 44-godišnja vlasnica kuće, 25-godišnjak, 22-godišnjakinja i trogodišnje dijete. Na kući su nastala manja oštećenja, ali nitko nije ozlijeđen, izvijestila je policija.

Neslužbeno doznajemo da policija obavlja obavijesne razgovore s pet osoba koje se dovode u vezu sa sinoćnjom pucnjavom. Navodno su kod jedne od njih pronađeni ključevi crnoga Mercedesa koji je napadač parkirao pred kućom pa zapucao prema njoj. 

 

Komentara 18

mučki_đubrivoje
14:50 31.08.2011.

opalio \"slučajno\"

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
15:06 31.08.2011.

Stidim se sto sam Hrvat!

FE
Felicijen
19:06 31.08.2011.

***deleted by me***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije