Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Paravinji prijete zatvorenici jer mrze seksualne zlostavljače

Uprava zatvora smatra da bi se zatvorenici mogli pokušati "dokazati" na "slavnom" Paravinji
10. siječnja 2012. u 12:28 33 komentara 12 prikaza
paravinja (1)
Foto: Valentina Rupčić

Dragan Paravinja od dolaska u Kazneno-popravni zavod Tunjice u Banjoj Luci smješten je na prijamnom odjelu zatvora zbog straha od odmazde drugih zatvorenika koji mrze seksualne zlostavljače, donose 24sata.

Glavni razlog straha za njegovu sigurnost navodne su prijetnje pojedinih zatvorenika koje uprava zatvora shvaća ozbiljno jer je u Kazneno-popravnom zavodu 2008. ubijen zatvorenik kojega se sumnjičilo za bludne radnje nad 16-godišnjakom.

Uprava zatvora smatra da bi se zatvorenici mogli pokušati "dokazati" na "slavnom" Paravinji.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
  • Toni50:

    Glavni razlog straha za njegovu sigurnost navodne su prijetnje pojedinih zatvorenika, koje su legalne i ne sankcioniraju se. ( koji su super obavješteni da je policija i sudstvo nemočno i očajno zbog pomanjkanja bilo kakvog dokaza !) možda neki \"pametni\" ... prikaži još!i\" i aktivno podržavaju prijetnje i buduće postupke odabranih zatvorenika .... Da srede oni dobri karakterni robijaš srede bludničara i ubojicu tako da se sud ne zamara više sa \"zna se\" jedinim \"krivcem\" u zatvoru....

  • crocro:

    Zatvoreniku je mjesto među zatvorenicima. Pa neće mu valjda dati apartman, s poslugom. On je zatvorenik i među zatvorenicima mora biti. Na to je trebao računati pa neka prihvati rizik sigurnosti. On je svojim djelima pokazao da želi u zatvor. ... prikaži još! To je isto kao kada igraču na terenu slome nogu, to je rizik nogometa. On ima rizik zatvora, ako će mu se nešto desiti, desiti će se. Zar bi bilo pravedno u odnosu na druge da ga sada tetoše, titraju i maze u posebnim prostorima i daju mu spremačicu.

  • Toni50:

    Paravinja na prijamnom odjelu zatvora, zatvorenici ga mrze, dok ga hrvati srbi i bosanci vole i obožavaju isto kao i sva policija .. Zašto ga mrze vjerovatno ne podnose one kojima se niša ama baš ništa neda dokazati, kao zločin ... prikaži još!in ili htio silovati ali nije, a mnogi vjeruju jel novinari to uvjek tvrde da je on i zaista jedini krivac !!!