Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
griješio,i to dvaput

Paragvajski predsjednik priznao da je dobio sina kad je bio biskup

'Paraguay's President Fernando Lugo gestures after arriving to participate in the Mercosur trade block summit in Montevideo December 20, 2011. Uruguay is hosting a two-day Mercosur trade summit invol
Reuters/PIXSELL
06.06.2012.
u 21:57

Dječak (10) je plod tajne veze s medicinskom sestrom Narcisom Delacruz i drugo je izvanbračno dijete koje je Fernando Lugo priznao.

Paragvajski predsjednik Fernando Lugo priznao je da je otac izvanbračnog djeteta rođenog u vrijeme dok je obanašao dužnost rimokatoličkog biskupa.

BBC navodi da je dječak star 10 godina plod tajne veze s medicinskom sestrom Narcisom Delacruz koja je sadašnjeg predsjednika upoznala nakon razvoda od supruga s kojim je već imala četvero djece.

Ona je četvrta žena koja je 61-godišnjeg Luga optužila da joj je napravio dijete, a druga čije je tvrdnje sam predsjednik i potvrdio.

- Prišla sam mu kad je Angelo imao 10 mjeseci i rekla da je on otac. Od tad je financijski pomagao i mene i našeg sina - objasnila je Delacruz te dodala da nikad ranije nije zahtijevala i službeno priznanje djeteta jer nije željela naštetiti Lugovoj karijeri. No sin je odrastao i zaželio očevo prezime pa su se stvari promijenile.

Prije preužimanja predsjedničke dužnosti, Lugo je služio kao biskup dijeceze u San Pedru, a to je siromašno područje napustio kada se u prosincu 2006. kandidirao na predsjedničkim izborima.

Tri godine kasnije šokirao je paragvajsku javnost priznanjem da je otac trogodišnjeg dječaka.

Komentara 18

Avatar MENSA
MENSA
09:47 07.06.2012.

"Pravi" katolik....nema što!

OB
-obrisani-
22:33 06.06.2012.

Vjerojatno se neke žene posebno pale na svećenike.đ, kad nji toliko puno živi dvostruki život.

OB
-obrisani-
14:25 07.06.2012.

Malo onako fizički vuče na Halida Bešlića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije