Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kraj Kalnika

Paraglajder izgubio kontrolu i pao na stablo, tim HGSS-a ga spasio

Labinci: Paraglajderi uživali u letenju iznad doline Mirne
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
05.03.2023.
u 16:52

Paraglajder je u naselju Borje kraj Kalinka pao na stablo. HGSS je unesrećenog uspio osloboditi. Javljaju da nije pretrpio teže ozlijede.

Koprivničkom županijskom centru 112 je 5. ožujka oko 14 sati dojavljeno da je paraglajder pao na stablo u naselju Borje kod Kalnika. Pripadnici HGSS-a pritekli su mu u pomoć. Nakon sat vremena 7 članova HGSS stanice Koprivnicu uspješno ga je spustilo sa stabla. Prema izvješću zadobio je nekoliko ogrebotina i nije teže ozlijeđen.

VIDEO: Zrakoplov nisko letio iznad Novog Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije