Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapošljavanje
Povratak na članak

Manja potražnja za skladištarima i vozačima, broj oglasa za ovo zanimanje povećao se 45%

Većina oglasa objavljena je u Zagrebu i okolici koji nisu toliko zahvaćeni padom nataliteta

Komentari 1

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
18:10 05.09.2019.

Pa vrlo je jednostavno, samo da je novinar napravio istrazivanje kako treba. Naime, osnovno pitanje je koliko je ucitelja otislo u mirovinu s 31.8. ili koliko ih je napustilo obrazovni sustav? Nakon toga od broja umirovljenih i odlazaka oduzme broj novih oglasa i TEK ONDA bi dosao do broja. Isto tako, da je istrazivao dalje, mogao je saznati koliko je oglasa na puno radno vrijeme, koliko na pola, a koliko na manje od pola ( jer i toga ima..., npr. trazi se prof informatike na 4 sata tjedno?!). Ali, tesko je biti novinar na dan kad je prosvjed ucitelja za bolji materijalni status zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.