Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
76 državljana i tvrki
Povratak na članak

U aferu 'Rajski dokumenti' upleteni i Slovenci

Dokumenti, nazvani "Rajski dokumenti" procurili su iz odvjetničke tvrtke Appleby, osnovane na Bermudima i tvrtke Asiaciti Trust iz Singapura, a nabavio ih je njemački list Sueddeutsche Zeitung i podijelio s Međunarodnim konzorcijem istraživačkih novinara (ICIJ).

Komentari 4

DU
Deleted user
17:32 06.11.2017.

A hrvati? Gdje su hrvati? Samo naivan može vjerovati da Todorko i njemu slični nisu koristili sve pogodnosti off shore kompanija. Da nije, ne bi sada mogao plaćati skupe odvjetnike i uspješno se skrivati pred međunarodnim tjeralicama.

VL
MX
Mister X
18:31 06.11.2017.

U aferu 'Rajski dokumenti' upleteni i Slovenci, mi Hrvati naravno nismo jer nemamo love ni za život dosta a a koli za izvoz negdje .

VL
DU
Deleted user
16:22 06.11.2017.

A kakva bi to afera bila da nisu slovenci upetljani ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.