Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJE PROVOKACIJE

Parada ponosa u Beogradu održana pod jakim policijskim osiguranjem

24.06.2017.
u 13:32

Oko stotinjak sudionika prošetalo je beogradskim ulicama do Trga republike gdje su održali kratku zabavu

Parada ponosa u Beogradu, pod sloganom "Neka svi našši glasovi ore se", završila se danas oko 13 sati, a kako piše Blic sve je prošlo mirno uz nekoliko manjih provokacija.

Pride je otvorila Snježana Jolić, žena koja je, kako kaže, na svojoj koži osjetila druge oblike diskriminacije.

- Došla sam otvoriti Pride i podržati sve svoje prijatelje i sve ljude koji pripadaju LGBT populaciji - rekla je između ostalog Snježana. 

Oko stotinjak sudionika prošetalo je beogradskim ulicama do Trga republike gdje su održali kratku zabavu, a cijelu povorku pratile su jake policijske snage. Policajci u opremi za razbijanje demonstracija potpuno su okružili park dok su se sudionici u njemu okupljali.

Parada ipak nije prošla bez manjih provokacija. U centru grada se pojavio svećenik i dvije časne sestre s transparentima "Srpski dom nikad sodom" i "Ne sodomskoj revoluciji".

Nedugo zatim nekoliko mladića, razvilo je transparent na kojem je pisalo "I na ulici, i u Vladi stop pederskoj paradi".

Komentara 16

DU
Deleted user
14:34 24.06.2017.

Časne sestre u pravoslavlju?! To je isto kad bi tko tvrdio da je željezo drveno. Nema kaj, informiranost sastavljača vijesti na jako je visokoj razini. Naime, u pravoslavnoj crkvi postoje jedino monahinje, a ni u kojem slučaju časne sestre. Osimm toga, nedostaje ključni podatak: koiliko je tisuća policajaca bilo angažiranjo za čuvanje stotinjak "prajdera".

IL
ilijan
15:21 24.06.2017.

Parada jada!

RI
river
18:48 25.06.2017.

A Vucic nije došao a vi I bez njega ajme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije