Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika potraga

Par pao u Orljavu u Požegi. Mladić se izvukao, djevojku nisu pronašli

Orljava Požega
Foto: 034portal.hr
1/6
18.03.2015.
u 22:33

Dečko je je uspio izaći iz rijeke, no djevojka je navodno ostala zarobljena ispod slapa.

Djevojka i dečko bili su večeras u šetnji na brani kod rijeke Orljave u Cerničkoj ulici u Požegi te su u jednom trenutku pali u rijeku, javlja 24 sata.

Dečko je je uspio izaći iz rijeke, no djevojka je navodno ostala zarobljena ispod slapa. Intervenirali su GSS-ovci, ronioci, policija, vatrogasci i hitna pomoć. Hitna pomoć je mladića odvezla u bolnicu, a spasioci su do 22 sata tragali za djevojkom, no posao im otežavala jaka struja.

Portal 034 javlja kako će se potraga za nestalom ženom nastaviti sutra ujutro, a da je ispod mosta pronađen samo ruksak.

Ravnatelj požeške bolnice Željko Glavić kazao je da je mladić pothlađen, no da je stabilno te izvan životne opasnosti. Liječnici mu pružaju daljnju medicinsku pomoć, piše Pozega.eu.

>> Policija po olujnoj buri spasila 97-godišnjaka s Oliba

Komentara 1

KA
KaNiDora
15:19 19.03.2015.

vjerojatno se radi o nesretnoj ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije