Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična prehrana
Povratak na članak

Godinama jedu samo voće: Evo kako je to utjecalo na njihove živote

Tina Stoklosa (39) iz Varšave je objasnila kako je prvi put otkrila voćnu prehranu kada je prije pet godina bila na dijeti. Rekla je da je brzo otkrila da ima više energije, da se osjeća sretnije i primijetila je da izgleda mlađe.

Komentari 3

AU
austrougarskigeneral
17:52 15.09.2018.

ma voće treba umjereno n valja pretjerivati.

VL
DU
Deleted user
14:15 15.09.2018.

procito jos jucer ujutro u daily mailu. zar su rvati toliki retardi da im dezurni copypaster iz vecernjeg traba prepisivati sto pise po svjetskim medijima. hebo te, ja sam jutros cito vijesti iz BRAZILA, u brazilskim novinama (doduse koje izlaze na spanjolskom I engleskom), a skoknem i do the australian-a ili do sydney morning herald-a da vidim sto i kod kengura ima novog.

VL
DU
Deleted user
14:39 15.09.2018.

Hrvati ne znaju puno. Prošlo ljeto na odmoru u Hrvtskoj smo mogli pratiti njihov radio. Teme koje se obrađuju pokazuju da hrvati nisu dobro informirani. Oni ne znaju ni kako aurijanci ili talijani žive... Njima je najveći uspjeh u životu dignuti kredit i kupiti stan te pokazati obitelji, prijateljima i susjedima da su i oni uspješni u životu. Inače žive u nekom začaranom krugu. Zato svi normalni bježe...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.