Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Par koji je upao na Obaminu večeru tvrdi da je to bilo s pozivnicama

bijelakuca1
Facebook
01.12.2009.
u 22:10

Bračni par Salahi danas je po prvi put iznio svoju stranu te su gostujući u jednoj televizijskoj emisiji ustvrdili da "ne bi bili tako nepristojni"

- Naši su životi uništeni. Sve na čemu smo radili je propalo. Mojih 44 godina je uništeno - pojadala se Michaele Salahi koja je zajedno sa suprugom Tareqom Salahijem nepozvano došla na državnu večeru u Bijelu kuću koju je predsjednik Barack Obama davao u čast indijskog premijera.

Bračni par Salahi danas je po prvi put iznio svoju stranu priče, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. Tvrde da su za večeru imali pozivnice te da su "bili šokirani" kada su ih titulirali kao nepozvane goste.

- Nitko ne bi bio tako odvažan ili nepristojan da uđe u neku kuću, a i Bijela kuća je kuća, a da nije pozvan. To svakako mi ne bi učinili - ustvrdila je Michaele.

Njen suprug je potvrdio kako "blisko surađuju" s istragom koju je Tajna služba pokrenula o njihovom slučaju te da će istina izaći na vidjelo.

Par je, zajedno s direktorom Tajne službe, pozvan na saslušanje u Kongresu u četvrtak.

U međuvremenu se otkrilo da su Salahijevi slali elektoničku poštu Michele S. Jones, koju je Obama imenovao u Pentagon, ne bi li od nje izvukli pozivnice. Michele Jones u ponedjeljak je izjavila da im ona nije osigurala pozivnice, niti da to spada u njene ovlasti.

Komentara 2

OR
orisis
11:59 02.12.2009.

trebaju im samo zahvaliti i popraviti sigurnost..

OB
-obrisani-
06:14 02.12.2009.

često sam nepozvani gost na večeri pa čak i na ručku svoje majke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije