Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnoge je začudio
Povratak na članak

Papine muke s pobačajem, zašto su na optužbe šutjeli liječnici?

Od kada je došao na čelo Katoličke crkve 13. ožujka 2013., papa Franjo ne prestaje opetovanim upućivanjem na vrijednosti katoličkog nauka provocirati savjest modernih kršćana, ponajprije katolika.

Komentari 5

RE
reborn
23:01 24.10.2018.

Što drugo reći nego "Tvrda je to besjeda, Tko je može slušati?" Jadno je što se autor članka zgraža što Papa jasno i razgovjetno govori o kršćanskom moralu. Ali neka, niti je prvi niti posljednji kojem je ta besjeda tvrda.

VL
KO
koraba
23:44 24.10.2018.

Ne znam čemu se autor čudi. Ni ja ne razumijem računanje derivacija,pa ne pišem članak o tome.

VL
GO
goran2hr
09:41 25.10.2018.

U moru Papinih lijevo liberalnih, besmislenih i dvosmislenih izjava, konačno stigne, jedna ispravna i dostojna kršćanina , a novinar su odmah uspali pa krene prosipati žuč.

VL
MA
mare100
19:03 25.10.2018.

Sve točno receno.Danas se toloiko priča o naprednoj medicini i o tome kako doniranje organa spašava tisuće života i mnogima produžuje život.Sve pet a jesmo li svjesni da taj isti donor je većinom mrtav rijetko je netko ko donira svoje organe drugima živ.A ovim odlukama o pobčaju ubijamao sebe međusobno.Ima vrlo mali broj pobačaja koji su iznimka(silovanje,bolesan plod,ugrožen život majke)ostalo je sve hir i ubijstvo.

VL
BA
bakulušić
22:36 24.10.2018.

"Pravi katolici" će biti šokirani a možda zatraže i ostavku pape Franje. I svih kardinala, biskupa i nadbiskupa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.