Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANJINA EKONOMIJA
Povratak na članak

Papa želi drukčiju ekonomiju, onu koja donosi život, a ne smrt

Franjo okuplja tisuće mladih na ekonomskom online skupu. Tri dana mladi iz cijelog svijeta i mladi hrvatski ekonomisti uključivat će se u virtualni susret s papom Franjom

Komentari 4

IJ
istina_jako_boli
07:36 22.11.2020.

Crni Papa, sta nam to pripremas? Crne mise i slicne vragolije?

VL
MA
Majkomoja
07:29 22.11.2020.

Papa promiče komunizam??

VL
PE
penelopea21q
08:20 22.11.2020.

Ovo je bolesno., ovaj otkad je zaposjeo na celo pedofilske sekturine u Rimu siri mrznju prema tudjim suverenim drzavama i narodima, i masta o razvaljacini i osvajacini svijeta, zajedno sa nacistima, SS-ovcima, u Briselu i Berlinu i njihovim prijateljima islamskimim teroristima. Popine ce slusati svijet, oni ce upravljati ekonomijom, nije nam bilo dosta njihovoga terora milenijumima kroz povijest, pljacke, osvajacine i porobljivacine Europe u ROPSTVU pod njihovom zlikovackom cizmom? Ova senilna mrcina ne zna obuzdati te krvnike pedofile u Vatikanu sto siluju malu djecu sirom kugle Zemaljske, ( opet su jucer ovdje u Svicarskoj uhitili jednoga popinu, rektora teoloskoga fakulteta, sto je drzao robinju godinama zarobljenu u ROPSTVU u svojoj kuci) i oni takvi bolesni, nakaradni, krvnici, pretendiraju da oni upravljaju svijetom? Sve to spaliti na lomaci i osloboditi ljudski rod od toga mraka, pakla i ZLA!!!

VL
FR
franjo2
11:59 22.11.2020.

Papa samo pametuje, pa svatko normalan zna da je nepravda od kada je svijeta. Papa dosadan kao zatucani ljevičar, samo pametuje a konkretno riješenje nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.