Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao mnoge
Povratak na članak

Papa Franjo: Bio sam izbacivač u noćnom klubu

Prije negoli je počeo proučavati književnost i filozofiju, skromni papa čistio je podove i radio u kemijskom laboratoriju.

Komentari 6

Avatar Androkoma
Androkoma
11:10 04.12.2013.

Papa Franjo kad pogledamo na naše svećenike (čast izuzecima) isto kao da dolazi sa druge planete i ne mogu razumjeti kako se ovi naši mogu ponašati kao kauboji a šef ima kao sveto janje dobar?!

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
22:16 04.12.2013.

drznedaj 04.12.2013 u 10:42h To ti je zato kaj je i katolicka crkva kolko-tolko evoluirala... SAmo kod nas ili bolje receno "u" nas crkva je jos na nivou inkvizicije, dvojnih papi itd. AL nemre ni crkva evoluirati ako ne evoluiravoluira narod, a to ce kod (u) nas jos potrajati. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ To je istina što si napisao...svaki narod ima crkvu kakvu zaslužuje

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
22:07 04.12.2013.

to je čovjek od naroda...zato i razumije narod...to mogu samo oni svečenici koji su u neprestanom kontaktu s običnim ljudima na ulici...a ne žive zatvoreni u smostanima i ne druže se samo sa svojom kastom

VL
ZA
zakora
10:53 04.12.2013.

sto je sad ovdje sokantno za javnost, kako nam ova mlada gospodicna lisjak zeli napisati? Neka nova senzacija? Ma dajte. Nemate boljeg posla?

VL
PF
plastik_friik
11:09 04.12.2013.

A gle, iskreno gđo Lisjak, ja fakat ne vidim kaj tu ima biti šokantno. Ko mladi je radio da preživi, nije piskarao po portalima ili bio menadžer ili ko zna kaj sve ne. Radio je takve poslove i to je to. Za svoju egzistenciju. Tak da ono, potrebe za šokom nema. Barem po meni. I dalje dani prolaze, niš se ne mjenja tom činjenicom. :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.