Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRLJA NA CRKVU U IRSKOJ
Povratak na članak

Papa: Pedofilija je strašan zločin

Seksualno iskorištavanje djece nije samo strašan zločin, već je i veliki grijeh koji vrijeđa Boga i ranjava dostojanstvo osobe, rekao je papa Benedikt XVI. irskim biskupima u Vatikanu.

Komentari 11

Avatar Ledeni
Ledeni
15:54 16.02.2010.

I baš će srbende nama govoriti jel biskupi trebaju u ispovjedaonici ili ne.

VL
SO
Soraja
12:05 17.02.2010.

odlično! sada kada je došao do te spoznaje, neka počne sa \"čišćenjem\"...najprije unutar crkve.

VL
OB
-obrisani-
18:51 16.02.2010.

cvrk dali je odsecanje klitorisa malim muslimankama zlostavljanje ili religiski ritual ?????

VL
RE
RexCroatorum
15:34 16.02.2010.

\"Najavljene su oštre mjere protiv svećenika pedofila...\" Ja tu nešto ne razumijem. Koje su to \"oštre mjere\", koje Papa i crkva mogu provesti, pa da se dostojno kazni (ako je to uopće i moguće) jednog pedofila u mantiji? Ili Papaa ima utjecaj na zakonodavce i izvršnu vlast svih (katoličkih) zemalja (ako takve postoje) ovoga svijeta, te će one pod pritiskom Pape i Vatikana pooštriti zakone? Teorija predviđa vjerojatno jedno, odnosno određuje kazne za obične smrtnike, ali praksa pokazuje nešto sasvim drugo. Nekoliko očenaša i slanje u neku \"neatraktivnu\" župu, ne mogu biti dovoljna kazna za jedan ovakav zlošin. Ili Ratzinger misli ponovno uvesti lomače za pedofile iz vlastitih redova. Kad bi to bilo tako, odmah bih podržao taj naum!

VL
OB
-obrisani-
15:46 16.02.2010.

..koji licemjeri..!!!...mantijasi..!! .nimalo ne iznenadjuje. sjecam se dokumentarca o pedofilima u crkvenim redovima koji je podigao mnogo prasine, mozda cak i vise nego bilo koja afera ili \"afera\" ministara ili opozicije. u tom su dokumentarcu imenom i prezimenom (i pricama)pricama) navedeni svecenici koje su biskupi i vatikan selili iz zupe u zupu kada bi saznali za njihove pedofilske sklonosti i zlocine. navedeni su i svecenici-pedofili koji su od kaznenog progona pobjegli u vatikan i tamo im se zna mjesto boravka, ali ih vatikan stiti i ne zeli izruciti zemljama u kojima ih ceka kazneni progon. dakle, crkva stiti svoje zlocince, i to na sve nacine koji su joj dostupni.

VL
OB
-obrisani-
15:48 16.02.2010.

biskupi su preuzeli obvezu da će surađivati sa sudskim vlastima u Irskoj. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A šta ovo treba da znači da do sada nisu imali nikakvu obavezu saradnje sa sudskim vlastima, nego kad će Hrvatski biskupi da dođu na red i oni bi odavno trebali u \" ispovedaonicu \" !

VL
SM
sudo.m
17:37 16.02.2010.

Ova Tema nije pogodna za dezurne orgijase na VL a znamo dobro koji su!!!!! Moram bas takvima \"moralistima\" okaciti o nos naljepnicu na kojoj pise: \"Svako treba svoje smece pocistiti\"!!!!!!! Znam da je njihova omiljena Tema-Islam i Muslimani!!!!! Moja kcerkaka je i krscanka i muslimanka ali ako bih se morao odluciti gdje da je posaljem u Crkvu ili u Dzamiju ja bih je poslao u Dzamiju jer sam siguran da tamo nece biti zlostavljana.Licno se nadam da ce postovati svaku Bozju Kucu ali da ne zalazi ni u jednu od njih.

VL
OB
-obrisani-
18:10 16.02.2010.

Sud.om u dzamiji je ne bi snapastovali Udali bi je za nekog dedicu, ti bi naravno pristao, i onda idu orgije, do njene smrti bez da nekog mozes za to optuziti ili da ce netko za to odgovarati jer moja kcerka je muslimanka i katolkinja i mrzi islam iz dna duse, sto je i normalno

VL
DE
delamarina
20:13 16.02.2010.

Ma ne \'sveti oce\' ,nije to strasan zlocin, to je tradicija !

VL
SO
Soraja
12:07 17.02.2010.

acide - da ne bi bio u zabludi, muslimani su taj ritual preuzeli od židova.

VL
OB
-obrisani-
17:38 17.02.2010.

Nisam u zabludi, ali ne bih reko da to židovi rade devojčicama kao što torade muslimani !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.