Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALERMO
Povratak na članak

Papa odao počast ubijenom svećeniku i pozvao mafijaše da odustanu od kriminala

Katolička crkva na jugu Italije ima ambivalentnu povijest s mafijom. Kardinal Ernesto Ruffini, koji je od 1945. do 1967. bio nadbiskup Palerma, odbacio je postojanje te organizacije, a kao najveću prijetnju Crkvi isticao je komunizam.

Komentari 6

Avatar boros
boros
16:43 15.09.2018.

...djamija-crkva,treba dignuti spomenik komunistima sto tu sektu nisu sravnili sa zemljom kao E.Hodja. To je najvece zlo covjecanstva...i zbog toga ljudi ratuju i mrze se...

VL
PL
@ploto@
18:22 15.09.2018.

A Mafija pozvala Papu i RKC da se odreknu bogatstva i da većinu imovine podijele sirotinji.

VL
PU
Pulchrum
23:50 15.09.2018.

Katolička Crkva uvijek reagira i pozvana je reagirati na zlo, kako izvan tako i unutar nje. Jer ona slijedi Istinu, Put i Život.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.