Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN IZBODEN
Povratak na članak

Papa odao počast svećeniku kojeg je ubio mentalno bolesni imigrant, Salvini traži 'osvetu'

Salvini, čelnik protuimigrantske stranke Liga i bivši ministar pravosuđa koji proturječi Papi kad je imigracija u pitanju, spomenuo je ubijenog svećenika na skupu u srijedu i kazao da je "pastora ubio imigrant koji je trebao biti protjeran" te da je to nešto što poziva na "osvetu".

Komentari 2

NE
neboiznadzagreba2
14:37 16.09.2020.

Salvini "... koji proturječi papi", stoji u podnaslovu;jučer čitamo o roditeljima koji se bune što njihova djeca moraju sjediti na vjeronauku jer ih zbog korone ne puštaju van,a argumenti su da živimo u sekularnoj državi, danas nam podmeću Salvinija kaoao negativca jer, eto, proturječi papi. Papa proturječi sam sebi, udara vjernice, draži su mu stranci od njegovih, izruguje se s vlastitom vjerom relativizirajući je i stavljajući na mjesto koje nije prvo, Salvini samo govori što misli.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:25 16.09.2020.

Zašto se islamske teroriste često amnestira od odgovornosti i umjesto pravim nazivom terorist proziva mentalno bolesnim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.