Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Papa ni jednim slovom nije rekao mladima da prijave pohotne klerike

Papa ponovno traži da se mladi uključe u zbivanja u društvu u kojemu žive stvarajući u njemu neprestano “buku”, ali da pri tome (pri)paze da se ne izdvajaju u posebne male grupe

Komentari 2

BA
bakulušić
10:27 10.04.2019.

Baš je čudan ovaj papa Franjo! Nikako da posluša savjete "vrlih" analitičara iz Hrvatske koji u detalje znaju gdje i kako "pohotni klerici" love mlade. Baš je čudan ovaj papa Franjo!

VL
NE
neboiznadzagreba
15:22 10.04.2019.

Papa će na povratku iz pravoslavne Makedonije nadletjeti katoličku Hrvatsku, dobrim dijelom i zahvaljujući ljudima koji nijedan pokušaj analize ičega, ne mogu ne iskoristiti za malo "prosvijećenog" pljuckanja po vlastitoj zemlji. Zapravo, članak je totalni promašaj, jer svijetu nisu najvećaća opasnost katolički predatori kako se želi prikazati, već duboke nepravde, relativizacija svega i svačega, nadmetanje volje manjina većini, nepravedna raspodjela vrijednosti, politike koje ne skrivaju svoju odnarođenost, elite koje su same sebi svrha, opće ispiranje mozga čitavom čovječanstvu, nametanje "vrijednosti" koje ne predstavljaju nijednu vrlinu.. Papa, teolozi, političari, novinari o tome ne govore previše, jer lakše je plivati uz struju "progresivizma", nego suprotstavljati se svijetu-sumrak kršćanstva, ukratko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.