Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN

Papa ne odobrava prezervativ kao sredstvo kontracepcije

papa
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
22.12.2010.
u 08:00

On je, upozoravaju, kazao da kondomi mogu smanjiti rizik od zaraze HIV-om u nekim slučajevima

Papa Benedikt XVI. nije rekao da odobrava uporabu prezervativa radi sprečavanja trudnoće, objašnjeno je iz Vatikana u vezi s različitim tumačenjima onoga što je papa rekao novinaru Peteru Seewaldu u knjizi "Svjetlo svijeta".

Kongregacija za nauk vjere priopćila je da su neki analitičari krivo razumjeli papine riječi. On je, upozoravaju, kazao da kondomi mogu smanjiti rizik od zaraze HIV-om u nekim slučajevima, primjerice za muškarce koji se prostituiraju.

Ključne riječi

Komentara 158

OB
-obrisani-
23:43 22.12.2010.

22.12.2010. u 23:39h rea@ je napisao/la: 23:20h ultraVioleta je napisao/la: otkud tebi pravo da se izruguješ sa rječima svetog oca pape misliš li da je primjereno da za Božić dolaziš provocirati s tom masonskom antikršćanskom propagadnom _____________________________ Najjača si. Dok je tebe, bit će i Hrvatske. ;o) ----------------------- rea, samo za tebe, znam da ovo voliš http://www.youtube.com/watch?v=U0tHFr-6JNI

OB
-obrisani-
23:56 22.12.2010.

dobro trešnjevka reče......ovdje se opako šmrče....

OB
-obrisani-
23:41 22.12.2010.

ispravak, bez obaveza i odgovrnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije