Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
migrantski ulaz u Europu
Povratak na članak

Papa na Lezbosu: Ovo je drukčije putovanje od ostalih. Putovanje obilježeno tugom

Papin zrakoplov sletio je 15 minuta ranije nego što je bilo predviđeno u zračnu luku Mitilena u Grčkoj gdje ga je dočekao premijer Aleksis Cipras.

Komentari 11

ZA
zahvalni
20:48 16.04.2016.

primjetio sam kada se pravoslavac crnom odjecom pojavi, papa se pojavi u bjelo, kad ih pogledas nema neke razlike,samo sto jedan je obrijan,a drugi uvjek nosi bradu

VL
DU
dudojeduki
06:42 17.04.2016.

brada je za muskarce, svi najbolji ljudi nosili su brade i bili brasdati..

VL
MA
makito
09:02 17.04.2016.

zbunjen i zbunjeni. trofej u ruci, trofej oko vrata, slike tamo slike ovamo, a nijedna slika nije original pa ni identicna onoga sto mole

VL
Avatar macak Tomo
macak Tomo
22:36 16.04.2016.

zahvalni 16.04.2016 u 20:48h primjetio sam kada se pravoslavac crnom odjecom pojavi, papa se pojavi u bjelo, kad ih pogledas nema neke razlike,samo sto jedan je obrijan,a drugi uvjek nosi bradu .... Samo srni papa može da nosu crne dimijecrne dimije . Amrj beli papa je po činu niži od svog genarala . Pre će biti da je ovaj pap a otičao da zdipi neki ajfon od uzbeglica . Jer kad moče od mrtvaca da krade krstače zašto nebi mogao i ajfone. Kako bi bi primio poziv od Svetog Petra, Princa svih apostola“

VL
DU
Deleted user
13:56 16.04.2016.

Ovo mi se vise gadi komentirati. Papa bi za pocetak mogao lovu iz vatikanske banke podijeliti katolickoj sirotinji. Onda moze dijeliti i dalje ako mu sto preostane!

VL
JE
jelenarozga
15:32 16.04.2016.

Papa je još najnormalnija osoba na svijetu iako bi se o prihvaćanju i solidarnosti dalo raspravljati do iznemoglosti. Inače, dragi VL, ime i prezime grčkog premijera ne piše se ovako kako ste napisali vi, nego Alexis Tsipras.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.