Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TRADICIJA
Povratak na članak

Papa imenovao prvu ženu na visoku diplomatsku dužnost u Vatikanu

Rimokatolička Crkva ređenja za svećenike dopušta samo muškarcima, a žene su tradicionalno bile na marginama administracije

Komentari 2

DU
Deleted user
17:31 15.01.2020.

Tja, kaj se more. I papa Franjo svakim danom biva se moderniji, progresivniji, liberalniji, inkluzivniji, tolerantniji i empatičniji. Ako poživi još malo, garant će se založiti za zaređivanje žena i za istospolne brakove. Koga briga ako zbog takvih "reformi" crkve opuste do posljednjeg čovjeka. Važno je biti "in" i pred svijetom ostavljati očekivani dojam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.