Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papa Franjo:
Povratak na članak

'Zbog nasilja i terorizma rasprostranilo se sumnjivo ili čak osuđivačko držanje prema religijama'

Religije trebaju surađivati u suzbijanju nasilja, siromaštva i korupcije, kaže papa

Komentari 12

PA
Pax
20:31 28.10.2015.

Antipapa?!

VL
CH
chemica
16:39 28.10.2015.

Samo vi lijepo držite te svoje religije u svojim srcima, domovima i crkvama i bit će sve u najboljem redu. Pod feređom ili burkom se ne izlazi na ulicu. Eto, tako je Tito odredio pa nije bilo vjerskog ekstremizma. Pustiš zvijeri s lanca i odmah imaš terorističke napade. Prokleta je ta vaša "demokracija".

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:52 29.10.2015.

Religije i vjerske sekte bilo koje orijentacije mogu i jesu izuzetno opasne zbog određenih pojedinaca i grupacija u istima koji su zbog svojih ( uglavnom krivih ) uvjerenja spremni uzeti ali i dati život za ista. Najbolji dokaz tomu su "vjernici" u islamu za koje su svi drugi nevjernici, pogotovu kršćani, i koji se bore i na najkrvavije načine ubijajući i koljući one koji su drukčiji. Zbog takvih na udar dolaze i oni muslimani koji s takvima nemaju baš ništa i koji svoju vjeru upražnjavaju ne dirajući u druge ali ponekad ispaštaju zbog fanatika u svojim redovima.

VL
BR
Branko102
16:43 28.10.2015.

EU zastupnici su srijedu blokirali zakon koji bi dopustio da svaka država članica ima mogućnost da jednostrano zabrani GMO proizvode koji su dobili dozvolu od EU , izjavili su iz Europskog parlamenta.

VL
PR
prasoje
20:05 28.10.2015.

"Papa je zatim izrijekom spomenuo muslimane, koji se klanjaju jednom Bogu, Milosrdnom i Svemogućem; Stvoritelju neba i zemlje, koji se priopćio ljudima. Oni se pozivaju na Abrahamovo očinstvo; časte Isusa kao proroka i njegovu Majku, Djevicu Mariju; vjeruju u Sudnji dan; prakticiraju molitvu, milostinju i post – rekao je Papa."..........pa jesu li ovo riječi katoličkog prvosvećenika ili muslimanskog muftije......ni riječi o potpunom nestanku istočnih katoličkih crkava u siriji i iraku....apage satanas..slugo krupnog kapitala i masonskih loža...

VL
BR
Branko102
16:05 28.10.2015.

Dok se kršćanska Europa raspada pod naletom namjerno izazvane invazije muslimanskih imigranata od strane cionista i vehabija,estradni cirkusant se prenemaže i ponaša kao da se to ne događa njegovoj konfesiji.Taj lik svakiom danom sve više pokazuje da RKC nema nikakve veze sa bazom.

VL
KO
Križ od suza
16:33 28.10.2015.

Franjo priprema teren za jedan svijet jedna crkva u kojoj će on biti na čelu samo u toj crkvi Boga neće biti i ova isprazna humanistička špreha je podvala za naivne koji su slijepi za istinu, da ovaj lik glumi, glumata kako bi prevario mnoge i na žalost uspijeva u tome.

VL
SO
srecko.orsulic123
14:46 28.10.2015.

Papa slatkorjeciv ali gdje to in zivi na kojoj bogatoj planeti !! Crkva ima previse novca a vjernici gladni i puno brskucnika sagradite naselje za te ljude a nemojte se skrivat iza svojih bogatih zidova ! Jer nitko ne voli zidove !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.