Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatna audijencija

Papa Franjo primit će Raula Castra

papa Franjo
Reuters/PIXSELL
07.05.2015.
u 10:44

Poznato je kako je predsjednik Castro Papi javno zahvalio na njegovoj ulozi u zbližavanju Kube i Sjedinjenih Američkih Država

Papa Franjo će u nedjelju, 10. svibnja primiti predsjednika Kube Raula Castra Ruza. Bit će to strogo privatna audijencija. Franjo će se s Castrom susresti u svom studiju koji se nalazi u sklopu dvorane „Pavao VI.“ u kojoj se zimi održavaju opće audijencije.

Poznato je kako je predsjednik Castro Papi javno zahvalio na njegovoj ulozi u zbližavanju Kube i Sjedinjenih Američkih Država, kao i to da će Papa u rujnu posjetiti Kubu prije negoli stigne u SAD, objasnio je šef ureda za tisak Svete Stolice otac Federico Lombardi.

Na posredovanju u približavanju Kube i SAD-a papi Franji je zahvalio i američki predsjednik Barack Obama.

>> Barack Obama i Raul Castro završili hladni rat

Komentara 1

Avatar majkomila22
majkomila22
12:29 07.05.2015.

To znamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije