Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN
Povratak na članak

Papa Franjo o spolnom zlostavljanju: 'Ti užasni zločini moraju nestati s lica zemlje'

Papa Franjo usporedio je u nedjelju svećeničko spolno zlostavljanje maloljetnika s ritualima poganskog prinošenja ljudskih žrtava i pozvao sve da "više nikada ne prikrivaju" takve zločine

Komentari 19

PA
Pazin
15:41 24.02.2019.

U Hrvatskoj je crkva krilo vladajuce stranke, kazna za njihove pedofile i zlostavljace je slanje u mirovinu i eventulano micanje iz jednog umirovljenickog doma u drugi :( :( :( do sada su tako postupali, ne vidimo da se mijenjaju.

VL
DU
Deleted user
18:51 24.02.2019.

Da je pravde strijela Božije bi opalila u ovaj skup. Ovako je sve završilo od sad nebumo više i sotona je svemu kriva !!!

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
15:35 24.02.2019.

Njofra, prepušten si sebi. Te koje pozivaš na borbu promiču takav "stil života".

VL
CH
chanchir
07:07 25.02.2019.

Isus je sigurno ponosan na svoje Vatikance

VL
DI
Direkt
18:28 24.02.2019.

Papa Francisko, prvi normalni papa ali pedofiličari u katoličkoj crkvi se namnožili. Teško je to zlo uništiti.

VL
DU
Deleted user
08:39 25.02.2019.

Tja, kaj se more. Po ovome što nam posreduje dična HINA i po svemu sudeći, ovaj svijet neće potrajati još dugo. Lako za to što neće potrajati svijet, ali zbog negove skore propasti Hrvatska od EU-a neće "povući" silne milijardede eura (na veliku žalost ministarske gospoje Žalac Gabice), a stabilnost vladajuće koalicije postat će savršeno suvišna, bez obzira što na to rekli njegova banskodvorska ekscelencija Andrjuša P. i njegovo odano potrkalo gospo'n Njonjo. A najgora posljedica propasti svijeta bit će to što će u Lijepoj Našoj prestati svaka potreba za profesionalnim etnobiznismenom i vječnim ugroženikom Pupovac dr. Milojkom, a pogotovo za vitezicom of Gunje Mrak Taritaš Ančicom, Beljak Šokreom zvanim Pajser, Vrdoljak Ivekom zvanimn Razdjelnik, Bernardić Dadom zvanim Bero, Maras Gogom zvanim Laprdalo i Saucha Tomekom zvanim moralna vertikala. O Pernar Iveku i Bulj Mireku da se i ne govori. A ti dečki i cure (a i mnogi drugi) tako su se lijepo pošlihtali uz državne jasle, a kadli tamo na pomolu kataklizma. Zbilja je gadna stvar ta propast svijeta.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:39 24.02.2019.

Ali i srpski popovi to rade.

VL
MX
Mister X
17:42 24.02.2019.

Papa Franjo o spolnom zlostavljanju: 'Ti užasni zločini moraju nestati s lica zemlje' . Da se malo više molio Bogu za pomoć da nas izbavi od toga zla. Da je Bog slobodan trebao je to obustaviti kad ga ostalo zloo zlo ama baš ništa ne zanima ne dira !!!

VL
BG
bobukulin@gmail.com
20:42 24.02.2019.

najgore u svemu tome je što se stvara dojam, čak i sa strane crkve, da je pedofilija svojstvena katoličkoj crkvi, kao da ju je ona proizvela. a radi se o tome da jedino ona nešto poduzima ozbiljno protiv toga zla. papa i biskupi nemaju nikakvu vlast nad svojim članovima kakvu imaju civilne vlasti. Crkva, da i hoće, ne može nikoga osuditi na doživotnu ili bilo kakvu zatvorsku kaznu. A javnost bi i samome papi sudila zbog djela nekih svećenika. Kao da bi svaki predsjednik države bio progonjen zbog kaznenih djela svojih građana. Svi bi državnici po toj logici svoj mandat obavili u zatvoru. Kamo sreće da se pedofilija događa samo u krilu katoličke crkve!!.

VL
AL
ALaCroat
16:52 24.02.2019.

Nestati će kada bude Isus Krist opet došao i uspostavio ili bolje rečeno spojio nebesko kraljevstvo sa zemaljskom!

VL
OK
okolo
17:00 24.02.2019.

dragi naš papa čisti korov u vlastitim redovima...kad ce holivud, kad ce novinari...zna li itko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.