Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbrinjavanje izbjeglica
Povratak na članak

Papa Franjo: Europa treba integrirati migrante, ali ne širom otvoriti vrata

Na pitanje može li Europa "primiti toliko migranata", Papa je odgovorio: "To je pravo i odgovorno pitanje jer se ne mogu širom otvoriti vrata na iracionalan način".

Komentari 27

PI
pistaljka
21:50 16.05.2016.

Nažalost, ovaj čovjek, koji se naziva "papom" više sliči - po svojim djelima i riječima - mafijašu, nego papi Rimokatoličke Crkve. Kao što imamo uljeze (petu kolonu) u političkim, odgojnim, medijskim i svim drugim krugovima, tako imamo uljeze ili petokolonaše u religijskim skupinama, pa tako i u Katoličkoj Crkvi. A ovaj Franjo je uspio, kao takav, uz pomoć "svoje starije izabrane braće" dospjeti na samo kormilo najveće kršćanske zajednice i nasukati lađu što prije. Fatimska Gospa je upravo u svojoj Trećoj tajni govorila o ovakvim pogibeljnim vremenima i visokom kleru koji vodi Crkvu u propast. Blago onima koji su sposobni prepoznati zamku đavolsku i izbjeći je na vrijeme.

VL
ZA
zahvalni
07:01 17.05.2016.

govori kao politicar, i to kao zapadni politicar

VL
Avatar spasoje
spasoje
23:47 16.05.2016.

Presedniče jedne od najbogatije države koliko ste vi primili izbeglica

VL
Avatar Josip M
Josip M
21:06 17.05.2016.

Integrirati migrante znači,ponašati se po europskom zakonu,u stvari zemlje u koje dolaziju.a to ujedno znači i promjene ne ponašati se i dalje po običajime zemlje iz koje su došli,ili još i gorje.SAlično kao što su se integrirali hrvatski iseljenici u kada su stigli na dobrovoljni rad u europske i svjetke moderno razvijene demokradske zemlje.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:44 17.05.2016.

ovaj papa opet kaka.neki dan govori otvaraj vrata sirom mi smo katolici to je nasa sveta duznost a sad vice zatvaraj.stvarno neznam zasto se sveta stolica uopce uplice u politiku.vjerovat u boga je jedno a sasvim nesto drugo je slusat svecenike i hodze sto pricaju.

VL
BR
Branko102
14:21 17.05.2016.

Lakrdijaš i cirkusant ,koji obilazeći svijet poput estradne zvijezde na svjetskoj turneji,daje nemušte izjave dok Europu opsjedaju milijuni muslimanskih migranara koje je netko poslao i instruirao kako uništiti kršćanstvo i europske države i nacije.Posljednji veliki papa je bio Ivan Pavaoo II,a ovo je običan kukolj.

VL
amo_ća
04:33 17.05.2016.

Ovaj nazovi papa se samo brine za muslice

VL
PI
pistaljka
22:33 16.05.2016.

Taj čovjek samo trabunja - kao i uvijek. Novi Svjetski Poredak je njemu u glavi, a ne Katolička Crkva ili opstanak kršćanstva. Jedna svjetska vlada i jedna svjetska religija - o tome se radi, zato imamo invaziju na Europu, zato imamo Eusraniju, kako bismo uskoro imali Euslamiju. Samo g l u p i i zaluđivani desetljećima takozvanom "edukacijom" (pranjem mozga i čistim z a g l u p l j i v a n j e m: tzv. "sveučilišta" u čitavom svijetu su postala sve osim "učilišta"; tamo se više ne uči, nego z a g l j u p l j u j e, dragi moji!) ne prepoznaju đavla inkarnirana u ljudskom obliku u današnjim vremena i ne prepoznaju đavolski svjetski program uništenja svega što je dobro. Lucifer, nažalost, suvereno danas vlada svijetom i ima svoju vojsku svugdje, pa tako i u religijima svijeta. Ako đavao želi srušiti ijednu religiju, onda je najbolji metod uvući se u tu samu religiju i kao crv izjedati je iznutra. Danas takve crvotočine imamo na pretek. Oni koji nose grimize, udobno žive i nedodirljivi su, nikako ne sliče na Isusa Krista, koji radi ISTINE bi pribit na sram križa. I On se mogao slastiti, častiti i uživati blagodati ovog života sa farizejskim zmijskim leglom, no nije - nego je radi Istine završio kao kriminalac na križu. Glumiti sv. Franju a djelovati kao mafijaš i p r e v a r a n t, nije kršćanska vrlina, niti sljedba Krista.

VL
IZ
izbrisan
09:22 17.05.2016.

Ova mantra o integraciji postaje dosadna,a u stvari ne znaci nista.Ove se jednostavno ne moze integrirati,jer oni to ne zele.Njihova misija je islamizirati Europu,a tko to ne vidi ili je slijep ili lud.

VL
MA
mario80
22:06 16.05.2016.

Pa nek rekne kako da se islam integrira u evropi ..!? Vecina zemalja u evropi su krscanska!u austriji i njemackoj se moraju krizevi po javnim mjestima i skolama skidat ...!! Mi se moramo po njima integrirat A ne oni...!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
09:33 17.05.2016.

Ja nevjerujem sta se nama europljanima nameće,mi moramo raditi kao konji i nase zene po 12 sati i naravno nesmijes imati dijece jer će ti odmah zema dobiti otkaz. A u isto vrijeme dovode arape i afrikance da prave po 10 djece je opada prirast stanovnistva. Pa dozvolite i meni kao bihelcu da napravim 5 djece a zena da bude doma i odgaja ih i da prima plaću. A nee to neide.

VL
MU
mursaos
09:50 17.05.2016.

Dragi Franjo otvori na tisuce vrata u okolici Rima koje su prazne , a sluzile su za odmor , orgijanje I pedofiliju , svecenstva iz cjelog svijeta.

VL
Avatar spasoje
spasoje
00:06 17.05.2016.

Kako bi Evropa danas izgledala Evropa danas da smo mi ludi Srbi pustili Turke da prodju u Evropu. Evropa bi danas bila islamska. Kako su lako Evropljani primili hrišćanstvo, primili bi i islam. Pošto je Srbija pala Evropa je Turkeurke jedva pred Bečom zaustavila, a skoknuli su malo i do Minhena. A zaustavili su ih jer su se Turci prelomili na Srbima. Turcima je trebalo vise od 100 godina da se oporave od Kosovskog boja, ali se Srbija još nije oporavila.

VL
BE
beitsche
22:07 16.05.2016.

Papa ti si zivio daleko pa neznas ko su pakistanci arapi I njima slicni. .pa nemozes civilizirat nase susjede. ..

VL
TR
tragurion1954
11:23 17.05.2016.

Ovaj papa je dobrica ali ne kuži ništa. Prije će muslimanski useljenici integrirati Europljane! Pa pogledaj samo Francusku i demografske promjene koje se tamo događaju! Kršćanska Europa je zbunjena, jalova, lijevicarstvo i ovakvo poimanje demokracije joj guši zdrav razum!

VL
Avatar Josip M
Josip M
00:12 17.05.2016.

Papa franjo već odavno radi na tome.Krišćani ujedinite se.

VL
DO
domljani
00:07 17.05.2016.

papa franjo je pošten i razborit iako je katolik

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.