Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić

'Papa Franjo će uskoro doći i u Hrvatsku'

milan bandić
Foto: Screenshot/N1 Televizija
1/2
06.06.2015.
u 10:25

'Neću reći kad dolazi, poklopit će se to s još jednim događajem, znate vi kojim', rekao je Bandić.

I zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otputovao je u Sarajevo kako bi vidio Papu Franju, piše portal N1. Pred sarajevskom Katedralom rekao je kako je dirnut veličinom i skromnošću pape Franje. Bandić je pritom najavio papin 'skori dolazak u Zagreb'.

'Neću reći kad dolazi, poklopit će se to s još jednim događajem, znate vi kojim', rekao je Bandić.

"Ja sam čovjek koji je rođen u BiH, koji ima privilegiju, ali sam izabrao Zagreb za boravište. Kao hrvatski sin BiH, koji cijeli život živi poruku mira i tolerancije. U ovoj zemlji je protutnjao rat koji je ostavio ožiljak na sva tri naroda.", rekao je gradonačelnik Zagreba.

>>  Bandić gradi najveći kip Tuđmana: Mnogi zaboravljaju njegovu povijesnu ulogu

Komentara 47

CH
CH2710
11:52 06.06.2015.

Hm, Bandić "veliki katolik", iako se meni čini da je obični mutikaša, malo ovo, malo ono - prema potrebi i mogućnosti koja mu donosi novac.

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
12:23 06.06.2015.

S otvaranjem novouređenog Trga Franje Tuđmana. Nakon što se pokloni Ocu Nacije i okupa u fontanama, žičarom ide na Sljeme.

RO
rodjo123
11:05 06.06.2015.

KAKO OSOBA OSUMNJIČENA ZA VIŠEMILIJUNSKE PRONEVJERE I POD NIZOM ISTRAGA MOŽE PUTOVATI U INOZEMSTVO?!? ŠTA AKO MU SE SPRDNE PA OSTANE U BiH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije