Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAĆANJE DIPLOMATIMA
Povratak na članak

Papa: Crkva će suzbijati pedofiliju, jedan od najgnusnijih zločina

Ta izjava dolazi nakon 2018. koju je obilježilo otkrivanje niza skandala spolne zlouporabe svećenika, napose u Sjedinjenim Državama i u Čileu

Komentari 4

FR
franjo
16:38 07.01.2019.

I dok Papa obećava ali i spominje problem , niti jedan svećenik , npr. Za vrijeme mise nije to niti spomenio. Kako može reci da se molimo za njih , tako bi trebali da spomenu problem i direktno zbog čega da se molimo. Bog neka mi oprosti ali mišljenja sam da su se baš oni udaljili od Boga samoga i liče mi na mafija organizaciju koji sve zataškavaju i guraju pod tepih.

VL
Avatar krkcro
krkcro
02:11 08.01.2019.

antikrist

VL
VI
VisAVis2
13:54 07.01.2019.

Kako to Crkva misli suzbijati bilo čiji privatni grijeh, mišljenje ili stav! Zar Franjo ponovno uvodi inkviziciju? Čime se ova argentinska izbjeglica to bavi! Na stranu kritike bezbožnika spram Crkvi u svezi postupaka pojedinaca! Ovim Franja takvima daje za pravo, što nije prihvatljivo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.