Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17. PUTOVANJE
Povratak na članak

Papa Benedikt XVI. priprema se za put u Veliku Britaniju

Putovanje će biti posebno zanimljivo jer se pripremaju prosvjedi protiv poglavara Katoličke crkve, a ni odnosi Vatikana i Anglikanske zajednice nisu baš najbolji.

Komentari 4

DS
dubina-sirina
02:21 21.08.2010.

Sta moze ego (vrag) da napravi covjeku! Sta prestavlja ova bijela uniforma na ovom liku gore, cistocu, Boga ili? Malo ovu uniformu krvlju natopiti, pa da dobijemo orginalnu sliku o ovoj laznoj takozvanoj Bozijoj instituciji. Stari, biti ces osramocen uskoro zajedno sa svojim stadom. tik tak tik tak

VL
OB
-obrisani-
23:12 20.08.2010.

dobar je papež, veli on da treba prestati ovaj terorizam liberalizma, bravo Papa, iako sam ateista bigot hahaha

VL
VL
vladika
11:07 21.08.2010.

Ćudan je komentar koji ste stvili u podnaslov! Kako možete reći da će putovanje biti posebno zanimljivo zbog predviđenih protesta i zbog toga što odnosi između dvije \"sestrinske Crkve\" nisu sjajni. To može ustvrditi samo netko kome taj i takvi posjeti smetaju. Ja, kao vjernik, katolik i teolog imam spoznaju da su odnosi između naših dviju Crkvi u redu. Naravno da postoje različitosti. Ali mi nađite druge \"isntitucije\" gdje dvojica poglavara, kad se pojavi nesuglasje, jedan drugog posjećuju. Nedavno je prvi biskup anglikanaca posjetio Rim a sada papa putuje u Britaniju. Još je zlobnija tvrdnja da će posjet biti zanimljiv zbog prosvjeda. Uvjeren sam da ćete vi iz medija, dok bude trajao posjet, stavljati naglasak upravo na to. Ne bi li bilo logično da pišete o međusobnom poštivanju dviju vjerskih zajednica, o pokušaju suradnje i prevazilaženja različitosti. Možda bi bilo dobro da objavite bitne zajedničke elemnte koje spajaju ove dvije Crkve.... Zaista je strašno koliko stvarate negativno ozračje oko onih koji vrednuju i poštivaju Boga, čovjeka i povijest - tradiciju. Osvrnite se molim malo oko sebe i shvatit će te da je ovako akcentuiranje, koje vi provodite, suodgovorno za mnoge poteškoće koje se oko nas događaju. Počnite molim vas s pozitivnim izvještivanjem.

VL
OB
-obrisani-
14:23 21.08.2010.

vladika Nije slučajno ta mržnja. Duh koji vlada u svijetu je antikristov duh. Svaki pojedinac se sada već izričito opredjelio Za BOGA ili PROTIV BOGA. Naravno da će sada \"bičevati\" Crkvu i razapinjati ju jer je tako prošao i njen Sveti utemeljitelj. Ali ništa zato vrijeme odmiče tik-tak, tik- tak i približava se dolazak Isusa Kralja svemira. Tada će PASTI LAŽNA KRALJEVSTVA SOTONINA i njegovih jataka. I bit će otpremljeni u pakao i zatvoreni da više ne mogu izići van zlostavljati svete Božje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.