Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ožujka do svibnja

Pao serijski pljačkaš zagrebačkih ljekarni: Upao u njih deset, prijetio nožem ili skalpelom

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
04.06.2023.
u 11:10

Od 21. ožujka pa do 29. svibnja 2023. godine počinio je ukupno deset kaznenih djela razbojništva u ljekarnama na području Črnomerca, Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Trešnjevke

"Provedenim opsežnim kriminalističkim istraživanjem su zagrebački policajci potvrdili sumnju da je osumnjičeni muškarac od 21. ožujka pa do 29. svibnja 2023. godine počinio ukupno deset kaznenih djela razbojništva u ljekarnama na području Črnomerca, Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Trešnjevke", javila je zagrebačka policija. 
 
Sumnjaju kako je tijekom popodnevnih i večernjih sati 36-godišnjak dolazio do ljekarni u kojima bi najčešće zaposlenicima zaprijetio nožem, u jednom slučaju zaprijetio je skalpelom i u jednom slučaju verbalno, nakon čega bi od zaposlenika zatražio da mu predaju novac, što su oni iz straha dijelom i činili dok je u nekoliko slučajeva nakon upućenih prijetnji bi sam otuđio novac. Odmah potom pobjegao bi iz ljekarni. Materijalna šteta nastala počinjenjem ovih kaznenih djela iznosi oko 7390 eura.
 
"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su posebno izvješće dostavili Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok su 36-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku", dodaje policija. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar KalebJosua
KalebJosua
15:17 05.06.2023.

najbitnije i nazanimljivoje bi bilo saznati kako konkretno su ga upecali a i inicijale bi bili dobro znati!

JF
Jure_Francetić
19:49 04.06.2023.

@Zir Tako je, provaliJo si me ali nemoj nikome reći. Ja sam se na ovaj naslov osvrnuo zbog naslova, koji mi je išao na živce. Pao serijski pljačkaš, "PAO"? Trebali su napisati , uhvaćen serijski pljačkaš ili slično...Možemo dalje.

JF
Jure_Francetić
12:14 04.06.2023.

Nadam se samo da je u padu barem teže ozlijedio koljeno te da će ga ubrzo uhvatiti, što ako bude šepao nebi trebalo predstavljati problem policiji koja po običaju "tapka u mraku."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije