Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Pao s motocikla kod graničnog prijelaza i zadobio teške ozljede

Zbog plina zatvorena ulica u Varaždinu (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
28.04.2012.
u 09:10

Protiv 48-godišnjaka dostavljen je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Županji radi počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

ŽUPANJA - Noćas malo iza 2 sata, 48-godišnjak iz Županje zadobio je teške ozljede koje nisu opasne po život kada je upravljajući motociklom marke Yamaha županjskih oznaka, državnom cestom D-55 Vinkovci - Orašje, na mostu preko Save na području između hrvatskog i BiH graničnog prijelaza, izgubio nadzor nad motociklom i pao.

Županjac se vraćao iz BiH i kretao se iz smjera graničnog prijelaza Orašje prema prijelazu Županja kada je, iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem motocikla. Protiv 48-godišnjaka dostavljen je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Županji radi počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji dostavljeno je posebno izvješće.

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:22 28.04.2012.

Verovatno je naleteo na neki deo od Missuria B2-a . Očito da ameri nisu dobro očistili teren

KO
kolovoz
19:00 28.04.2012.

ovo je neki padobranac sto komentira-ovdje se ne govori ekavica na ovom podrucju izmedju zu i orasja a bome nije se govorila ni za vrijeme rata-taj dio zvan oraski dzep bio im je samo pusti sanak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije